Önce bacağına sonra kafasına sıktı: Dehşet anları kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde işe gitmek için kaldırımda yürüdüğü esnada silahlı saldırıya uğrayan Erol Korkmaz, hastanede yaşamını yitirdi. Kan donduran cinayet anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Olay, dün sabah saatleri...

Sakarya’nın Hendek ilçesinde işe gitmek için kaldırımda yürüdüğü esnada silahlı saldırıya uğrayan Erol Korkmaz, hastanede yaşamını yitirdi. Kan donduran cinayet anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, dün sabah saatlerinde Abdurrahman Gürses Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Erol Korkmaz (36) işe gitmek için evinden çıkıp kaldırımda yürüdüğü esnada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bacağı ve başından vurularak ağır yaralanan Korkmaz, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kan donduran cinayetin görüntüsü ortaya çıktı
Öte yandan, Korkmaz’ın silahlı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, duvarın arkasına saklanan şahsın Korkmaz’ın kendisine yaklaştığı esnada bulunduğu yerden çıkarak ateş etmeye başladığı ve sonrasında olay yerinden kaçtığı görüldü. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Asayiş Haberleri

Van’da gece avcılık yapan 2 kişiye 39 bin lira ceza
Basit yaralama suçunda taraflar bağış yapma şartıyla uzlaşmaya vardılar
Yol ortasında dakikalarca drift atınca 33 bin lira ceza yedi, 2 ay ehliyetine el konuldu
Afyonkarahisar’da kaçak şahıs yakalandı
Düğün konvoyu ile çevreyi rahatsız eden araç sahibine ceza
Balya’da 2 minibüsün karıştığı trafik kazasında; 8 yaralı
Van’da değişik suçlardan 25 kişi tutuklandı
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."
Trafik denetimlerinde 28 bin 477 araç ve sürücü kontrol edildi
Van’da terör operasyonu