O mücadelenin çok derin bir anlamı var

SAKARYA (AA) - Adapazarı Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Süleyman Dişli, 'Başbakanımızın verdiği mücadeleyi hepiniz gördünüz. O mücadelenin çok derin bir anlamı var' dedi.AK Parti...

SAKARYA (AA) - Adapazarı Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Süleyman Dişli, "Başbakanımızın verdiği mücadeleyi hepiniz gördünüz. O mücadelenin çok derin bir anlamı var" dedi.

AK Parti sandık görevlilerine yönelik düzenlenen eğitim programında konuşan Dişli, Adapazarı'nın mahalle sayısının 83'e çıktığını belirterek, her bölgeye hizmet götürmeye çalıştıklarını vurguladı.

Dişli, görevlilerden saat 06.30'da sandığın başında olmalarını isteyerek, "Milletin oylarıyla dolu olan sandıklar, size emanet olacak. O nedenle yapacağınız görev çok önemli ve büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Herhangi bir karışıklığa meydan vermemek için size dağıtılan kitapçıkları iyi okuyun" ifadesini kullandı.

"Başbakanımızın verdiği mücadeleyi hepiniz gördünüz. O mücadelenin çok derin bir anlamı var" diyen Dişli, şunları söyledi:

"Bu ülkede eskiden memurun maaşı ödenemiyordu. Bunu hepimiz yaşadık, gördük. Biz de bu mücadeleye yerelden katkı sağlamaya çalışıyoruz. Biz şehrin sorunlarını çok iyi bilen insanlarız. Çözüm yolunu da iyi biliriz. Yaptığımız ziyaretlerde, halkın bize olan güvenini görüyoruz. Biz de halkımıza güveniyoruz. Sandıkta sağduyulu olacaklarına ve ülkenin tekrar eski günlerine dönmemesi için en doğru tercihi yapacaklarına inanıyoruz."

 

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri