Nuri Alço’nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı

Eskişehir’deki tedavisinin ardından Ankara’ya sevk edilen Nuri Alço’ya kalp pili takıldı. Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, operasyonun başarıyla tamamlandığını sosyal medya hesabından paylaştı.6 Nisan’da evinde rahatsızlanan ve Acıbadem E...

Eskişehir’deki tedavisinin ardından Ankara’ya sevk edilen Nuri Alço’ya kalp pili takıldı. Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, operasyonun başarıyla tamamlandığını sosyal medya hesabından paylaştı.
6 Nisan’da evinde rahatsızlanan ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi’ne kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço, ilk muayenesinin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sağlık Bakan Fahrettin Koca’nın talimatları ile Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Alço’nun tedavisi, Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi’nde devam etti. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde gördüğü tedavinin ardından hayati tehlikesini atlatan Nuri Alço, dün akşam saatlerinde ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Alço, kalp pili takılması için bugün operasyona alındı.
Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin kalp pili operasyonun başarılı şekilde tamamlandığını duyurdu. Burcu Alço, yaptığı paylaşımda, “Dünkü sevincim biraz kursağımda kaldı ama Nuri için en iyisi ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Endişelenecek bir durum yok. Sadece kalp pili operasyonu taburcu olduktan sonra ay içinde yapılacaktı. Doktorlarımız erkene çektiler. Böyle uygun gördüler. Pil takıldı, durumu çok iyi. Çıkacağız az kaldı” ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri

Bodrum’a ’2024 Altın Melek Ödülü’nü kazandırdılar
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti
Moda tutkunları İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlikte buluştu
Kırklareli’nde ‘Trak Medeniyeti’nin Trakya İzleri’ defilesi
Taksim’de Yeniçeriler dizinin yeni sezonunu duyurdu, vatandaşlar o anları kayda aldı
Pınar Altuğ Atacan Rize’de bahçeye girip çay topladı
İzmir’de iş dünyası, avukat çiftin düğününde bir araya geldi
Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Simge’ye konser sırasında çiçek ve telefon şoku
Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı