Nilüfer’de karla mücadele ekipleri görev başında

Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri, Kadriye, Üçpınar, Kuruçeşme, Atlas gibi kırsal mahallelerde kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açarken,...

Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri, Kadriye, Üçpınar, Kuruçeşme, Atlas gibi kırsal mahallelerde kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açarken, mevkiciler de kent merkezindeki kaldırımlarda kar temizleme çalışmasını sürdürüyor.

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte sahaya çıktı. Karla mücadele için oluşturulan ekipler, yaklaşık 110 personelle iki vardiya halinde 24 saat ilçe genelinde görev başında. Ekipler, greyder, bekoloder ve tuzlama kamyonlarından oluşan araç ve makineler ile ilçenin kardan etkilenen özellikle yüksek bölgelerinde ana yol ve mahalle içlerinde yol açma ve tuzlama çalışması için seferber oldu. Maksempınar, Güngören, Kadriye, Üçpınar, Atlas, Kuruçeşme gibi kar yağışının yoğun olduğu mahallelerde yol açma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekipler, ardından tuzlama yapıyor.

Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 300 personel de, ekipler halinde kent merkezindeki kaldırım ve yayaların yoğun olarak kullandığı alanlarda kar temizleme çalışmasını sürdürüyor.

Kültür Haberleri

Türkiye Off-Road Şampiyonası heyecanı, Merkezefendi’de başladı
Sporseverler, yeşile pedalladı
Tarsus’da ’Halk Müziği Topluluğu Konseri’ ilgi gördü
Yamaç paraşütü festivalinde adrenalin dolu anlar yaşandı
Başkan Günel: "Kuşadası’nın yeni cazibe merkezi İkioklu olacak"
Sit lideri Sivas, 458 sit alanı bulunuyor
Antalya’da 400 yıllık düğmeli evler ayağa kaldırılıyor
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftası kutlandı
Osmanlı’ya ait gemi kazısında yeniçeri silahları ortaya çıkarıldı
Şenkaya’da bal festivali coşkusu