Niğde’de muhasebeciler kutlama programında buluştu

Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle kutlama programı düzenlendi.Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirbilek, programda yaptığı konuşmada; 'TÜRMOB çat...

Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle kutlama programı düzenlendi.
Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirbilek, programda yaptığı konuşmada; "TÜRMOB çatısı altında faaliyet gösteren büyük bir meslek örgütü ve aileyiz. Yaşam şartlarının ağırlaştığı, işletmelerin ayakta kalabilmek için büyük çabalar sarf ettiği bir dönemde, devlet gelirlerinin tahakkuku-tahsili konusunda mesleki sorumluluklarının bilincinde olan, Türkiye ekonomisini kayıt altında tutan, ekonomik ve ticari hayatın düzenli yürütülmesinde kamuya finansman sağlayan, devlet ile mükellef arasında köprü işlevi gören, bu onurlu mesleği yapan, tüm meslektaşlarımın 1-7 Mart Muhasebe Haftası’nı ve Muhasebeciler Gününü kutluyorum" dedi.
Meslektaşlarının görevlerini büyük bir fedakarlıkla yaptığı ifade eden Demirbilek; "Büyük fedakârlıklarla işlerini yürüten ve zor dönemlerden geçilen bu süreçte demokrasinin, hukukun ,egemenliğin hakim olduğu, ekonomik sıkıntıların giderildiği, her türlü salgın ve afetlerin yaşanmadığı, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulduğu, huzur, kardeşlik ve barış ortamında bir hayat sürdürmek dileğiyle, tüm meslektaşlarımızın Muhasebeciler Haftasını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri

Kastamonu’da palamut bolluğu yaşanıyor
Satsuma mandalinanın ihracat yolculuğu 18 Ekim’de başlıyor
Adanalı kasap ve kebapçılardan ’Taklit-tağşiş’ ürün satanlara tepki
Markette sebzeleri pahalı bulan vatandaşlar soluğu tarlalarda aldı
Dünyaca ünlü Bitlis karakovan balının hasadına başlandı
Arpaçay’da kışlık patates hasadı başladı
Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı
Maralfalfanın ilk hasadı yapıldı
Balıkçılar önümüzdeki günlerde Karadeniz’de palamut bolluğu bekliyor
Uşak Belediyesi’nden 20 adet ticari taksi plakası ihaleye açılıyor