Netanyahu, Biden ve Harris ile telefonda görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in İran’ın füze saldırısına karşılık vermesinin beklendiği g...

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in İran’ın füze saldırısına karşılık vermesinin beklendiği günlerde ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İsrail basını, görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğünü belirterek, görüşmede çok sayıda İsrailli üst düzey yetkilinin de hazır bulunduğu ifade edildi. Görüşmeye ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Biden ve Netanyahu, en son 21 Ağustos’ta görüşme gerçekleştirmişti.

Siyaset Haberleri

İsrail Savunma Bakanı Gallant’tan İran’a sürpriz saldırı sinyali
Mevlüt Çavuşoğlu: "İsrail’in bu saldırganlığı sonucunda bölgemizde gerilim arttı"
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Suudi Arabistan’da
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir"
Dışişleri Bakanı Fidan, Hırvatistan’da
Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın paylaşımına tepki
Bakan Göktaş: "Çocukların olumsuz etkilenebilecekler içerikleri tespit etmek ve bunlara yönelik koruyucu, önleyici faaliyetler yürütüyoruz”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Üyesi sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: “Sineklerle uğraşarak bataklığın kurutulması mümkün değil”