Ne yaptılar da çıkıp 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın devamı' diyorlar''

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, ''(AK Parti'liler) Ne yaptılar da çıkıp 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın devamı' diyorlar'' dedi.

SAADET PARTİSİ MALATYA 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ASİLTÜRK: ''(AK PARTİ'LİLER) NE YAPTILAR DA ÇIKIP 'YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN DEVAMI' DİYORLAR''

MALATYA - Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, ''(AK Parti'liler) Ne yaptılar da çıkıp 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın devamı' diyorlar'' dedi.
Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları, Çöşnük Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Saadet Partisi 1. milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, Türkiye'nin yüzde 90'ında bölünmüş yol çalışmalarının tamamlanmasına karşılık Malatya Darende arasındaki bölünmüş yol çalışmalarının bitirilmediğini savundu.
Asiltürk, ''Malatya Adıyaman arası çalışılıyor, Malatya Sivas arasına kazma vurulmadı. Bir metre dahi çalışma olmadı'' dedi.
Başbakan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) devletin arazisine konut yapması için müteahhitlere ihale verdiğini anlatan Asiltürk, şöyle konuştu:
''25 bin liraya ihale veriyorsunuz. Dönüp vatandaşa 50 veya 60 bin liraya satıyorsunuz. Kar etmek için yapıyorsunuz. Vatandaşın lehine bir şey yapmıyorsunuz ki. Ne yaptılar da çıkıp 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın devamı' diyorlar. Amaçları kalan şeker fabrikalarını da satmak. Bugün sigara fabrikası kapatıldı. Millet sigarayı mı bıraktı? Hayır. Yabancı başka bir sigaranın fabrika sahipleri aldı. Onlar sigara satıyorlar. Oy vermek onay vermektir.''
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri