Nazilli’de yol çalışmaları sürüyor

İlçenin en büyük problemlerinden biri olan yol sorununu çözmek için canla başla çalışan Nazilli Belediyesi ekipleri eş zamanlı olarak dört bir yanda yolları yenilemeye devam ediyor.Yaklaşık 2 aylık sürede, Cumhuriyet, Aşağı Örenci...

İlçenin en büyük problemlerinden biri olan yol sorununu çözmek için canla başla çalışan Nazilli Belediyesi ekipleri eş zamanlı olarak dört bir yanda yolları yenilemeye devam ediyor.

Yaklaşık 2 aylık sürede, Cumhuriyet, Aşağı Örencik, Hisarcık, Zafer, Pınarbaşı, İstiklal, İsabeyli, Dallıca, Derebaşı, Ocaklı, Bozyurt, Yıldıztepe, Şirinevler ve Ketenova Mahallelerinde pek çok noktayı baştan sona yenileyen ekipler, yaklaşan kış ayları öncesi çalışmalarına hız verdi.

Son olarak Yeşil Mahalle 1893 Sokak’ta yol yenileme faaliyetlerini tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan program çerçevesinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceğini belirtti.

Sık sık sahaya inen ve gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle halkın sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Biz hiçbir zaman ezbere belediyecilik yapmadık. Halkımızla iç içe, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, gerçekçi projeler ve kalıcı hizmetlerle Nazillimizin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Halkımızın en büyük talebi yollarımızın yenilenmesi. Ekiplerimiz büyük bir gayret ve fedakarlıkla başlatılan çalışmaları kısa sürede tamamlıyor. Hep birlikte Nazillimizi hak ettiği güzel işlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Haberleri

Avrupa’dan Türkiye’ye erken rezervasyonlar arttı
Başkan Dursun Mirza sahada çalışmaları inceledi
Araştırmacı Yazar Ertan Özyiğit: "İsrail’in Türkiye’ye saldırmasının imkanı yok"
Sultangazi’nin 2025 yılı mali bütçesi onaylandı
Silivri’de Yerli ve Milli Tohumluk Arpa Dağıtım Töreni düzenledi
İsrail saldırısında öldürülen İranlı General Nilfuruşan için cenaze töreni düzenlendi
Başkan Büyükkılıç; 11 yıllık hatırayı Kitap Fuarı’nda yeniledi
Beyoğlu’nda polise saldıran zanlının annesi İHA’ya konuştu: “Gece evde nöbetleşe uyuyorduk”
Başkan Akın, kadın çiftçilerin yanında
Müzikle hayata tutunan Tatsiana’nın Belarus’tan Ataşehir’e uzanan hikayesi