Nazilli’de piyasa denetimleri devam ediyor

Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, piyasa denetimi çalışmaları çerçevesinde iyi tarım ve organik tarım ürünleri satan marketlerde kapsamlı denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor.Tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir gıda ürünl...

Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, piyasa denetimi çalışmaları çerçevesinde iyi tarım ve organik tarım ürünleri satan marketlerde kapsamlı denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir gıda ürünlerine ulaşmasını sağlamak ve piyasa standartlarının korunmasına katkıda bulunmak için Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri sürüyor. Denetim ekipleri, marketlerde satılan organik ve iyi tarım ürünlerinin etiket bilgilerini, üretim belgelerini ve kalite standartlarını titizlikle inceliyor. Ayrıca, ürünlerin tarımda kullanılan kimyasallar açısından da kontrolü sağlanarak, güvenli gıda tüketimi teşvik ediliyor. Nazilli Tarım Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini ve tüketicilerin sağlığı için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

Türkiye Haberleri

Taksim Metrosu’nda yürüyen merdiven çilesi
Rojin’in babası canlı yayında konuştu
Lübnan’dan tahliye edilenler İstanbul’a getirildi
Başkan Çerçioğlu memur adaylarının yanında
Ankara’ya mevsimin ilk karı düştü
Sultangazi Belediyesi’nden her sabah vatandaşlara çorba ikramı
Beylikdüzü Belediyesi’nden çevre dostu hareket: Mahallelere atık yağ kutusu yerleştirildi
İnegöl Belediyesi Cenon ile kardeş şehir protokolünü imzaladı
Aydın-Denizli Otoyolu hizmete açıldı
Bu merkez bağımlılıkla mücadelede öncü rol üstleniyor