Nazilli’de çevre temizlik çalışmaları sürüyor

Nazilli Ovacık, Güzelköy ve Dereağzı Mahallelerinde kapsamlı ot biçme, budama ve temizlik çalışması yapıldıNazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ovacık, Güzelköy ve Dereağzı mahallelerinde kapsamlı yabani ot temizliği,...

Nazilli Ovacık, Güzelköy ve Dereağzı Mahallelerinde kapsamlı ot biçme, budama ve temizlik çalışması yapıldı
Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ovacık, Güzelköy ve Dereağzı mahallelerinde kapsamlı yabani ot temizliği, biçme, budama ve süpürme çalışması yaptı.
Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelindeki boş araziler, parklar ve kavşak ile refüj alanları olmak üzere, yol ve kaldırımlarda sürdürülen yabani ot biçime çalışmalarına kırsal mahallelerde de sürdürüyor. Kentin her bir noktasında periyodik olarak devam eden çalışmalarıyla ilçe sakinlerinin çevre konforu arttırmayı hedefleyen ekipler, kırsal mahallelerin yol kenarları ve mahalle içindeki sokaklarında yabani ot temizliği işlemlerini gerçekleştiriyor.
Günün erken saatlerinde Ovacık, Güzelköy ve Dereağzı Mahallelerinde kapsamlı yabani ot temizliği, biçme, budama ve süpürme çalışması yapan ekiplerin en ücra mahalleler de dahil olarak çalışmalarını sürdüreceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “belirlenen plan ve program çerçevesinde ilçe genelinde yabani ot biçme çalışmalarının tüm hızıyla devam edecek. Bu çalışmalar ile çevrenin daha ferah görünüme sahip olmasının yanı sıra zararlı böcek ile haşerelerin oluşmasını ve barınmasını önlemiş oluyoruz. Yapılan bu çalışmalarımıza halkımızın da hassasiyeti göstererek destek vermesini önemle rica ediyoruz” dedi.

Yaşam Haberleri

Balıkesir’de ‘ATMA’ hareketi başladı
İzmir Körfezi’ni kurtaracak acil ve kısa vadeli eylem planı açıklandı
Uşaklı miniklere hayvan sevgisi anlatıldı
Muş’ta jaguar görüldüğü iddiası
Şehir Hastanesi’ne kesintisiz içme suyu sağlayacak altyapı yatırımı tamamlandı
Van’da ağla kaçak balık avlayan kişiye 8 bin 918 liralık ceza
Selimiye’de yol çalışmaları devam ediyor
İşte 6 Şubat depreminde yıkımı arttıran hatalar
Enerji Kentleri Birliği’nin Meclisi Erzurum’da toplandı
Kazı ruhsatları artık Karacabey Belediyesi’nden alınacak