Nazilli’de 87. yıl hazırlıkları

Nazilli Belediyesi ekipleri 9 Ekim Atatürk’ün Nazilli’ye Gelişinin Yıldönümü etkinlikleri öncesinde Sümerbank bölgesinde kapsamlı çalışma başlattı.Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Mustafa Kemal Atatürk’ün Na...

Nazilli Belediyesi ekipleri 9 Ekim Atatürk’ün Nazilli’ye Gelişinin Yıldönümü etkinlikleri öncesinde Sümerbank bölgesinde kapsamlı çalışma başlattı.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Mustafa Kemal Atatürk’ün Nazilli’ye Gelişinin Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında Sümerbank Basma Fabrikası’nda çalışma başlattı. 87’nci yıl etkinliklerin düzenleneceği bölgede yabani ot biçme, ağaç budama ve temizlik çalışması yapan ekiplerin çalışmalarını tamamladığı belirtildi.

Toplumsal hafızayı canlı tutmak ve Atatürk’ün Nazilli’ye gelişini ilçeye yaraşır şekilde kutlamak için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazilli Kaymakamlığımızla ortak bir şekilde bu özel günün en iyi şekilde kutlanması için çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Halkımızın da yoğun katılımıyla 87 yıl önceki coşkunun yeniden yaşanmasını istiyor ve tüm Nazilli Halkını 9 Ekim’de Sümerbank Basma Fabrikası’na davet ediyoruz. Ekiplerimiz kutlamaların yapılacağı alanın temizliğini gerçekleştiriyor. Emeği geçen tüm personelime ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Nazilli’de 87. yıl hazırlıklarıNazilli’de 87. yıl hazırlıkları

Türkiye Haberleri

Ahmet Nejat Birdevrim’in seramik sanatında geçen 46 yılı ‘Yolculuk’ sergisi ile taçlandı
Doğayla iç içe eşsiz manzaranın keyfini çıkardılar
Güngören’de dünyanın en büyük Hackathon’u NASA Space Apps Challenge başladı
Dalaman müftüsü Çallı, gençlerle buluştu
Bodrum’da 186 öğrenci patili dostlarıyla vakit geçirdi
Hizmet araçlarına düzenli bakım
Seydilemer’de ÇKS başvuruları için mobil hizmet uygulaması başladı
Nebi Dede çorbası geleneği Yıldırım’da yaşatılıyor
Tayland’da selde mahsur kalan 100 fil kurtarıldı
Bakan Işıkhan: “Enflasyonu tek haneli rakamlara çekene kadar çalışmaya devam edeceğiz”