Narkotik polisleri firari 2 hükümlüyü kovalamaca sonucu yakaladı

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda biri 21 yıl, diğeri ise 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 hükümlü kovalamaca sonucu narkotik polislerince yakalandı.Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücade...

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda biri 21 yıl, diğeri ise 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 hükümlü kovalamaca sonucu narkotik polislerince yakalandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Yapılan operasyonda Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde bir adrese baskın yapıldı.
Yapılan baskında evde bulunan Özkan E. ile Osman D. kaçmaya başladı. Şüpheliler narkotik polisleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Özkan E. kaçarken düşüp kolunu kırdı.
Şüphelilerin ikamet ettiği evde yapılan arama çalışmalarında 22,91 gram bonzai ile 0.70 gram bonzai hammaddesi ele geçirildi. Emniyete götürülen şüphelilerden Osman D.’nin ’uyuşturucu madde ticareti’ suçundan 21 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu Özkan E.’nin ise çeşitli suçlardan toplamda 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.
Yakalanan 2 hükümlü de emniyetteki ifadelerinde uyuşturucu maddelerin kendilerine ait olmadığını ve suçlamaları kabul etmediklerini ileri sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlüler cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Girdikleri evden 70 bin TL’lik ziynet eşyası çalan hırsızlar tutuklandı
Otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Evin müştemilatında yaşanan göçüğün altında kalan kadın hayatını kaybetti
Liderliğini berberin yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 54 şahıs tutuklandı
Sosyal medyada uygunsuz videolar paylaşan şahıs tutuklandı
Bursa’da ambulans sürücüsüne yumruk kamerada...
Polis’ten KADES bilgilendirme çalışması
Jandarma kız çocuklarını unutmadı
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, savcının tehdit edilmesiyle ilgili soruşturma başlattı: 9 gözaltı
Ayhan Bora Kaplan’dan rüşvet aldığı iddia edilen polisler hakim karşısına çıktı