Muş'un çehresini değiştirecek projeleri hayata geçecek

Hüda Par Muş Belediye Başkan adayı Sur, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

MUŞ (AA) - Hür Dava Partisi  (Hüda Par) Muş Belediye Başkan adayı İnan Sur, kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Kentteki bir restoranda düzenlenen kahvaltıda konuşan Sur, göreve gelmeleri halinde beş yılda Muş'un çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Muş'un belediyecilik hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması için 30 Mart'ta halkın kendilerine yetki vermesini istediğini ifade eden Sur, şöyle konuştu:

"İçme suyu, arıtma tesisi, ileri biyolojik atık su arıtma tesisi, katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesisi, atık su arıtma tesisi ile metan gazından elektrik üretimi, evsel nitelikli katı atıkların kaynağından depolanması, alternatif enerji sistemleri, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi alt yapı çalışması gibi ana projelerimiz var. Kente büyük bir cami yapmayı hedefliyoruz. Avluda dükkanlar yapılacak. Görkemli yapay şelalenin yanı sıra dinlenme ve oturma alanları da yapacağız. Geçmiş hizmet kapasiteli bir camiyi ilimize kazandıracağız."

Yerel Seçim 2014 Haberleri