Müslüme’nin mezar taşları yenilendi

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan ve Karaman’da defnedilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın mezarı yeniden onarıldı.Çeltek Mahallesi’nde bulunan Kazalpa Mezarlığında Müslüme Yağal’ın mezarının ayak tarafın...

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan ve Karaman’da defnedilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın mezarı yeniden onarıldı.
Çeltek Mahallesi’nde bulunan Kazalpa Mezarlığında Müslüme Yağal’ın mezarının ayak tarafından taşında kırık olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bildirdi. Mezarda inceleme yapan polis ekipleri, herhangi bir saldırının olmadığını taşların yapısal olarak bozulup düştükten sonra kırıldığını tespit etti. Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri de Müslüme’nin mezar taşlarını yenileyerek üzerine çiçek dikti.
Taşları yenileyen mermer ustası Mükremin Sağkaya, "Geçtiğimiz gün yaşanan rüzgarların ardından mezar yıkılmış. Mezarın bağlantıları açılmış, herhangi bir kırılma yok. Yapıştırıcıları açılmış, o şekilde yıkılmış. Kırma şeklinde olsa kırıldığı belli olurdu. Bağlantılarından açılmış, yapıştırıcılar gevremiş, o yüzden mezar bozulmuş. Tekrar yeniledik” dedi.

Müslüme’nin mezar taşları yenilendi

Asayiş Haberleri

Babaeski’de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Burdur’da otomobil ile belediye otobüsü çarpıştı: 1 yaralı
Oba Makarna’daki patlamada ağır yaralanmıştı, hastanede yaşamını yitirdi
Beyoğlu’nda genç kızı taciz eden 2 şüpheli tekrar gözaltına alındı
Hakkari-Van yolunda tır devrildi: 1 yaralı
Atı silahla vurup, yol kenarına attılar
İstanbul Fatih’te vahşet: İki kadını öldürdükten sonra intihar etti
Bandırma’da makilik alanda yangın
Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki kız çocuğunu polis buldu
ABD ve İngiltere, Yemen’de Sana, Hudeyde ve Dhamar şehirlerini vurdu