Muş-Kulp karayolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı

Muş’ta etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Muş-Kulp karayolunun 49-76. kilometreleri arası ulaşıma kapatıldı.Muş’ta etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkisini artıra...

Muş’ta etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Muş-Kulp karayolunun 49-76. kilometreleri arası ulaşıma kapatıldı.
Muş’ta etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle Muş-Kulp karayolu ulaşıma kapandı. Karayolları 113b Şube Şefliği ekipleri, kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu yolda kar temizleme çalışması başlattı. Bölgede ekipler zorlu bir çalışma yürütürken, seyahat güvenliği açısından yol geçici olarak trafiğe kapatıldı.
Karayolları tarafından yapılan açıklamada, “Muş-Kulp-Diyarbakır karayolunda etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle seyahat güvenliği açısından yol geçici olarak trafiğe kapatıldı. Muş-Kulp-Diyarbakır karayolunu kısa sürede yeniden ulaşıma açmak için mücadele ediyoruz” denildi.

Yaşam Haberleri

Hendek’te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan yenilendi
Dibektaş Caddesi’nde enerji hatları yer altına alınacak
Aydın-Denizli Otoyolu’ndan 3 günde 22 bin araç geçti
Aydın-Denizli Otoyolundan 3 günde 22 bin araç geçti
Vali Hatipoğlu ve Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla bir araya geldi
Divriği’de göletlere 10 bin yavru alabalık bırakıldı
Niğde’de ormanda çöp topladılar
Giresun yaylalarına kar yağdı, çobanlar zorlu dönüş yolculuğuna çıktı
Otluoğlu’nda hummalı çalışma
Yollar kışa hazırlanıyor