Muratpaşa’dan yaşlılar için yoga etkinliği

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü’nde Falez Yaşlı Evi’nde ruhsal ve fiziksel sağlığı destekleyen bir yoga etkinliği düzenledi.Muratpaşa Belediyesi, Falez, Fener, Soğuksu, Kızılsaray ve Konuksever mahallelerinde bulunan...

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü’nde Falez Yaşlı Evi’nde ruhsal ve fiziksel sağlığı destekleyen bir yoga etkinliği düzenledi.
Muratpaşa Belediyesi, Falez, Fener, Soğuksu, Kızılsaray ve Konuksever mahallelerinde bulunan yaşlı evi üyelerini bir araya getirdi. 200’den fazla üye, eğitmen eşliğinde yoga yaparak kas güçlerini geliştirirken aynı zamanda ruhsal olarak dinlenme fırsatı buldu.
Yoga eğitmeni Gerontoloji Uzmanı Damla Cifcifli Tören, yaşlıları hayatın içinde tutmak ve topluma daha fazla katılmalarını sağlamak amacıyla Muratpaşa Belediyesi’nin yaşlı evlerinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Tören, kas gücünü artırmaya yönelik esneme hareketleri ile eklem ve fıtık ağrılarını hafifletici egzersizler yaptıklarını belirtti.
Muratpaşa Belediyesi’nin yaşlı evi üyelerinden Nevzat Çöl, emekli olduktan sonra bu tür etkinliklere yöneldiğini ve vücudunu daha zinde tutmak adına birçok etkinliğe katıldığını söyledi.

Muratpaşa’dan yaşlılar için yoga etkinliği

Spor Haberleri

İzmir Büyükşehir’den bin 518 okula 22.5 milyon TL’lik spor malzemesi desteği
Yeniköy Kemerköy Enerji’den Milaslı genç futbolculara destek
Engin Çetinay: "Bodrum’da 20 ülkeden 2 bin 500’ün üzerinde sporcu koşacak"
Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezine yoğun ilgi
11’inci Eker I Run’da 5 bin katılımcı koşacak
YK Enerji’den Milaslı genç futbolculara destek
Cizreli milli sporcu, U-22 Avrupa Boks Şampiyonası’na hazırlanıyor
Selçuk İnan: "Taraftarlarımızla beraber bu maçı kazanacağımız"
A Milli Takım’ın Karadağ ve İzlanda maçları aday kadrosu açıklandı
Zeki Yavru: “Lige iyi başladık ama nasıl bitirdiğimiz önemli”