Müdür Şenkul, Yenipazar’da incelemelerde bulundu

Aydın genelindeki ilçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Yenipazar Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.Her geçen gün büyüyen sağlık altyapısı ile dikka...

Aydın genelindeki ilçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Yenipazar Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.

Her geçen gün büyüyen sağlık altyapısı ile dikkatleri üzerine çeken Aydın’da, sağlık yatırımları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ilçe ziyaretlerinde hız kesmeyen Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Yenipazar Devlet Hastanesi ile Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceleyen ve hastane başhekiminden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Şenkul, özverili çalışmaları dolayısıyla da sağlık personellerine teşekkür etti.

Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, ilimizdeki sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Yenipazar İlçe Devlet Hastanesi ve Yenipazar Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürümüze Yenipazar ziyaretinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı ve Başkan Yardımcısı eşlik ederken İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Vekili ve Hastane Müdüründen hastane hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Personellerimiz ile sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz, özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi" ifadeleri yer aldı.

Sağlık Haberleri

Hava Kuvvetlerine ait ambulans uçak organ nakli bekleyen hasta için havalandı
Bisiklet kazası geçiren çocuktan Başhekim Reyhanlı’ya teşekkür ziyareti
Acil organ nakli bekleyen hasta için Hava Kuvvetleri’nin ambulans uçağı devreye girdi
Beyin ölümü gerçekleşen sağlık çalışanının organları 4 kişiye umut oldu
Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü domuz etinin kasaplık etler sınıfına alındığı yönündeki iddiaları yalanladı
Çocukların okula giderken kahvaltı yapmaları sağlıkları için önemli
Eskişehir’de halk sağlığı tayfaları ile sağlık farkındalığı artıyor
Yerin 150 metre altında sağlıklarına kavuşmanın hayalini kuran hastaların tedavisi sona erdi
CHP İl Sağlık Komisyonu’ndan ’kış saati uygulamasına dönülsün’ çağrısı
Ulusal sağlıkta liderlik: Serap Kilerci yılın yöneticisi oldu