MSKÜ’de “Üniversitene Hoş Geldin” etkinliği düzenlenecek

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla MSKÜ’ye yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik 3 Ekim Perşembe günü saat 13.00’da Fen Fakültesi Tören Alanında 'Üniversitene Hoş Geldin' etkinliği düzenlenecek.Muğla Sıtkı Koçman Üniversit...

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla MSKÜ’ye yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik 3 Ekim Perşembe günü saat 13.00’da Fen Fakültesi Tören Alanında "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği düzenlenecek.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne (MSKÜ) 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik 3 Ekim Perşembe günü saat 13.00’da Fen Fakültesi Tören Alanında "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği yapılacak.
Eğlence dolu etkinliklerle geçecek olan programda, zeybek gösterileri, canlı müzik performansları, dans gösterisi, yemek ve resim atölyesi, dj performansı, karaoke, fotoğraf ve resim sergisi, ortantiring, pickleball ve akşam sineması gösterimi yapılacak.
MSKÜ Müzik Topluluğu Fever Dream Grubu ve Müzik Topluluğu Arrest Grubu, öğrencilere keyifli anlar yaşatacak. Üniversite birimlerinin yanı sıra kurum ve kuruluşların da tanıtım amaçlı stant açacağı etkinlikte, çeşitli yiyecek ve içecek ikramı da yapılacak.
Etkinliğe yalnızca yeni gelen öğrenciler değil tüm öğrenciler ve mezun öğrenciler de katılabilecek.
Muğla’ya yeni gelen üniversite öğrencilerine hem Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni hem de şehri tanıtmak için yapılacak bu etkinliğe yoğun katılım olması bekleniyor.

Eğitim Haberleri

Düzce’de 7 Ekim’de başlıyor
Ana sınıfı öğrencilerinin ilk trafik dersini Kaymakam Kan verdi
OSM’de renkli buluşma: Minik öğrenciler için sanat atölyesi başladı
Başkan Özdemir: "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin akademik ve fiziki olarak büyümesinden gurur duyuyoruz"
SUBÜ’den Özbekistan’ın 12 üniversitesi ile iş birliği
TOGÜ’de psikolojik danışmanlıkta teori ve pratiği birleştiren çalıştay gerçekleştirildi
Milli Eğitim Bakanlığı ve GAÜN iş birliği ile bilimsel süreç becerileri geliştiriliyor
Kastamonu’da muhtemel eğitim süresi 18,2 yıl oldu
Çankırı’da muhtemel eğitim süresi 16,9 yıl oldu
Tahmazoğlu, Şahinbey Millet Kütüphanesi’nde öğrencilerle bir araya geldi