MSB: "Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde 1 asker şehit oldu"

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde rahatsızlanan 1 askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.MSB’den yapılan yazılı açıklamada, 'Pençe-Kaplan Operasyon Bölgesinde, 25 Ekim 2024 tarihinde, bir...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde rahatsızlanan 1 askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
MSB’den yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kaplan Operasyon Bölgesinde, 25 Ekim 2024 tarihinde, bir üs bölgesinde rahatsızlanan Tank Sözleşmeli Er Kander Babür’ün, üs bölgesi revirinde ilk müdahalesi yapılmış, ileri tetkik ve tedavi maksadıyla helikopterle Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Kahraman silah arkadaşımız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Asayiş Haberleri

Muş’ta seyir halindeki otomobilin motor kısmı alevlere teslim oldu
Takla atan otomobil alev alev yandı, pencereden çıkarak kurtuldular
Denizli’de 2. gününe giren yangından yükselen alevler geceyi aydınlattı
Edirne’de silahlı kavga: 1 yaralı
Narkotik polisinden torbacı operasyonu: 2 gözaltı
Yolun karşısına geçmek isteyen yabancı uyruklu kadın, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti
Samsunlu er şehit oldu
İsrail’den Lübnan’a İHA’lı saldırı
Gazipaşa’da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Konya’da balkonda mahsur kalan kedi kurtarıldı