Motosiklette kask kullanımına dikkat çekildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde motosiklet denetimleri gerçekleştiren jandarma ekipleri, kask kullanımının önemine dikkat çekti.Aydın’da trafik kültürü ve bilincinin oluşturulması hedefiyle eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin yanı...

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde motosiklet denetimleri gerçekleştiren jandarma ekipleri, kask kullanımının önemine dikkat çekti.

Aydın’da trafik kültürü ve bilincinin oluşturulması hedefiyle eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra gerçekleştirilen denetimler de aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde sahaya inen jandarma ekipleri, ’Kaskımla Güvendeyim’ projesi kapsamında motosiklet denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde motosiklet sürücüleri trafik kuralları konularında bilgilendirilirken, kask kullanımının da önemi anlatıldı. Ayrıca denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere de cezai işlem uygulandı.

Konu ile ilgili Kuşadası Kaymakamlığından yapılan paylaşımda "İlçe Jandarma Komutanlığımızca Güzelçamlı Mahallesi’nde ’Kaskımla Güvendeyim’ projesi kapsamında motosiklet, motorlu bisiklet, elektrikli bisiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimleri devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Türkiye Haberleri

Başkan Çerçioğlu’ndan Dünya Yürüyüş Günü’nde Aydın’a değer katan etkinlik
Aydın’da jandarma ekipleri miniklere hayvan sevgisi aşıladı
Yüksekova’da küçükbaş hayvanlara aşılama ve küpeleme çalışması
Pati Evi’nde patilerin günü
Dilovası’nda hayvanları koruma gününde farkındalık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Peygamber Efendimizi örnek almalıyız”
Hat 41K’da yeni rota Hereke
Başkan Çerçioğlu, hayvanları koruma gününde minik öğrencilere can dostlar sevgisini aşıladı
Niğde’de 193 projenin yapımı sürüyor
Miniklerden can dostlara 4 Ekim ziyareti