Motosikletle araç çarpıştı: 1 yaralı

Gazipaşa’da motosiklet ile sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpıştığı kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken araç sürücüsü ise olay yerinden firar etti.Kaza, saat 13.00 sıralarında Kahyalar Mahallesi’nde meydana ge...

Gazipaşa’da motosiklet ile sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpıştığı kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken araç sürücüsü ise olay yerinden firar etti.
Kaza, saat 13.00 sıralarında Kahyalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa’dan Uğrak Mahallesi istikametine seyir halinde olan Rıza Göçüküçük (58) idaresindeki motosiklete, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten asfalt zemine düşen 58 yaşındaki adam ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, sağlık ekiplerince Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede kontrolden geçirilen Rıza Göçüküçük, ileri tetkik ve tedavisi için Alanya’da özel bir hastaneye sevk edildi.
Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Haberleri

İsrail’den Beyrut’un kuzeyine ve güneyine saldırı: 9 ölü
Sarraflara sahte altın satmak isteyen dolandırıcılar yakalandı
Edirne’de tek katlı evde yangın
7 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı
9 yıl önce 13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli adliyede
Aydın’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Polis ekiplerini metrelerce sürükleyen sürücü tutuklandı
Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden katil zanlısı Erzincan’daki cezaevine nakledildi
Iğdır’da minibüs otomobille çarpıştı: 3’ü ağır 8 yaralı
Bursa’da sağanak cadde ve sokakları göle çevirdi