Motosikletin çarptığı kadın, ayağa kalktığı gibi olay yerinden uzaklaştı

Hatay’da yaşanan kazada motosikletin çarptığı kadın, ayağa kalktığı gibi olay yerinden uzaklaşırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, Reyhanlı ilçesi Atatürk Caddesinde yaşandı. Cadde üzerinde motosikletiyle ilerleyen sürücü, y...

Hatay’da yaşanan kazada motosikletin çarptığı kadın, ayağa kalktığı gibi olay yerinden uzaklaşırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Reyhanlı ilçesi Atatürk Caddesinde yaşandı. Cadde üzerinde motosikletiyle ilerleyen sürücü, yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarptı. Kazanın ardından yere savrulan kadın, sürücünün çağrısına tepki vermeden ayağa kalkarak olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ve sürücülerin garipsediği durum an be an güvenlik kamerasına yansıdı.
Cadde üzerinde esnaflık yapan Ahmet Efe Dilim, “İş yerimizde ayakkabıları paketlerken dışarıda bir ses duyduk. Baktığımızda motosikletin kadına çarptığını gördük. Yardım amaçlı dışarıya çıktığımızda kadın, acele bir şekilde hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştı. Sonra biz de sürücü de şaşırdık. Ardından motosiklet sürücüsü ola yerinden uzaklaştı” dedi.

Asayiş Haberleri

Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı
13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 2’sine 13 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakalandı
Avcılar E-5 Karayolu’nda kaza: 4 yaralı
Ağaca çarpan Tofaş ikiye bölündü: 2 yaralı
Düğün evi cenaze evine döndü: Tüfekle havaya ateş eden şahıs, kuzenini öldürdü
Diyarbakır’da karı-koca kavgasına aileler de karıştı: Damat ve 4 aylık evli kuzeni öldü
Samsun’da 49 bin adet sentetik hap ele geçirildi
Samsun’da 1 ton 200 litre etil alkol ele geçirildi
Zonguldak’ta otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı