Motosiklet hırsızları yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde motosiklet hırsızlığı ile ilgili 2 şüpheli çalıntı motosiklet ile jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Olay, Kadıköy Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahsa ait...

Aydın’ın Efeler ilçesinde motosiklet hırsızlığı ile ilgili 2 şüpheli çalıntı motosiklet ile jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Kadıköy Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahsa ait motosiklet kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından yapılan detaylı araştırma sonucu hırsızlık olayını M.B. ve G.T. isimli şüpheli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından çalıntı motosiklet ile yakalanan 2 şüpheli gözaltına alınırken, motosiklet sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Asayiş Haberleri

Ünal Aster’in pilot olan eski eşinden duygu dolu veda
Başakşehir’de babadan oğluna "test" dayağı: O anlar kamerada
Kuş kaçakçıları yakalandı: 446 bin 455 lira para cezası
Motokuryenin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün yargılanmasına başlandı
Otomobilin çarptığı bisikletli çocuk kurtarılamadı
ATV aracı devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Bamya yüklü kamyon devrildi, ulaşım aksadı
Alaşehir’de 14 tescilsiz motosiklet ele geçirildi
Kocaeli İtfaiyesi 9 ayda 8 bin 906 olaya müdahale etti
İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan’ın başkenti Beyrut’a saldırı gerçekleştirildiği bildirildi. Güvenlik kaynakları, Beyrut’un güneyinin hedef alındığını aktardı.