Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının şüphelileri, polis ekipleri tarafından yapılan 20 saatlik kamera incelemesinin ardından yakalandı.Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Fevzi Çakmak mahallesinde...

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının şüphelileri, polis ekipleri tarafından yapılan 20 saatlik kamera incelemesinin ardından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Fevzi Çakmak mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Kocasinan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerce 20 saatlik kamera incelemesi sonrasında olayın şüphelilerinin U.K., ve O.K. olduğu belirlendi. Şüpheli şahıslar polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan U.K. ve O.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilirken motosiklet ise sahibine teslim edildi. Öte yandan motosikletin çalınma anları da saniye saniye kameralarca kaydedildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.

Asayiş Haberleri

İsrail ordusu, Hamas lideri Yahya Sinwar’ın öldürüldüğünü doğruladı.
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, "Yahya Sinwar, İsrail ordusu askerleri tarafından öldürüldü” dedi.
Tırın dorsesi kaydı, kozmetik ürünler yola saçıldı
Edirne’de nehir kenarında ceset bulundu: Kesikler ve yanıklar tespit edildi
Sakarya’da otomobil ile servis midibüsü çarpıştı: 4 yaralı
Hamas kaynakları: “Yahya Sinwar’ın İsrail’in düzenlediği bir operasyonda ölmüş olabileceğine dair işaretler var”
Niğde’de uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Afyonkarahisar’daki trafik kazasında muavin hayatını kaybetti
Kuşadası’nda 59 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı
Tır ile dorse arasında sıkışarak hayatını kaybetti