Motorinde indirim beklentisi

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira 17 kuruş indirim yapılacağı bekleniyor.Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre satış fiyatına 1 lira 17 kuruş indirim...

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira 17 kuruş indirim yapılacağı bekleniyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre satış fiyatına 1 lira 17 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Fiyat indiriminin ardından motorinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 42,15 liradan 40,98 liraya, Ankara’da 43,03 liradan 41,86 liraya, İzmir’de ise 43,31 liradan 42,14 liraya gerileyecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Ekonomi Haberleri

Diyarbakır TSO ve Cizre TSO Ortak Meclis Toplantısı’nda 9 başlıkta işbirliği sağlandı
Meriç’te coğrafi işaretli yer fıstığında hasat mesaisi başladı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Togg için prototip koltuk tasarladı
Bakan Işıkhan: “İşçimizin de, işverenimizin de maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz”
ÇTB Başkanı Yılmaz: "Yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerimizi dünya pazarlarına sunma gayreti içindeyiz"
Bakan Işıkhan: "(Asgari ücret) En son kararı asgari ücret tespit komisyonu belirledikten sonra maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz."
Tüm Yediemin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Gülşan: "Bu arabalar benimle mezara kadar gidecek mi?"
İpekle muz lifi buluştu, yeni kumaş elde edildi
"GES Tebliği’nde süre 2025 sonuna ertelensin" talebi
Uluslararası taşımacılık yapan firmalardan ’trafik sigortası’na ilişkin talepler