Mitingimize 47 Bin Kişi Katıldı

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, ''Mitingimizi coşku ile geçirmemizi sağlayan bütün Malatyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum'' dedi.

DEVLET BAHÇELİ'NİN MALATYA MİTİNGİ -MHP MALATYA İL BAŞKANI ARİF YILDIZ: ''MİTİNGİMİZİ COŞKU İLE GEÇİRMEMİZİ SAĞLAYAN BÜTÜN MALATYALI HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM''

     Yıldız, yaptığı açıklamada, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yeni Belediye Meydanı'nda Malatyalılara hitap ettiğine değindi.
     Mitingde 17 bin metrekare alanı bayrakla süslediklerini anlatan Yıldız, bu alanın tamamının dolduğunu kaydetti.
     ''Mitingimiz çok iyi, coşkulu, heyecanlı bir mitingdi'' diyen Yıldız, polis kayıtlarına göre metrekareye 4 kişi düştüğünü belirtti.
     ''Metrekareye 3 kişi olsa dahi alanda 47 bin kişi olması anlamına geliyor'' diyen Arif Yıldız, ''Dışarıda söylenen AKP'nin mitinginin yarısına yakın insanın mitingimizde olduğudur. Mitingimizi coşku ile geçirmemizi sağlayan bütün Malatyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Mitingimize katılan ya da katılmayan herkese teşekkürler. Güzel bir mitingdi'' diye konuştu.
     Seçime 6 gün kaldığını kaydeden Yıldız, şunları aktardı:
     ''Milletvekili adayı arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Ben şu anda Diyarbakır'a gidiyorum. Sayın Genel Başkanımızın Diyarbakır mitingini izlemek için. Aday arkadaşlarımızın bir kısmı Malatya merkezde çalışacak. MHP açısından güzel bir seçim yaşanacak. Huzurlu bir seçim olmasını diliyorum.''
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri