Miniklere sağlık dersi

Çilimli’de 4-6 yaş arasındaki Kur’an kursu öğrencilerine ağız ve diş sağlığının öneminden sağlıklı beslenmeye kadar birçok konuda bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonunda ambulansa binen minikler, hem eğlenceli hem de öğretici saatler geçirdi....

Çilimli’de 4-6 yaş arasındaki Kur’an kursu öğrencilerine ağız ve diş sağlığının öneminden sağlıklı beslenmeye kadar birçok konuda bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonunda ambulansa binen minikler, hem eğlenceli hem de öğretici saatler geçirdi.
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, tarafından "Din Görevlileri Haftası"nda Kur’an kursu öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında, Çilimli’de 4-6 yaş arasındaki Kur’an kursu öğrencilerine ağız ve diş sağlığının öneminden sağlıklı beslenmeye kadar birçok konuda bilgiler verildi. Eğitimin sonunda ise miniklere ambulans ve UMKE araçları tanıtıldı. Ambulansın içine giren minikler, sağlık ekiplerinden bilgiler aldı.
Etkinliğe Kaymakam Furkan Alpay, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, İl Müftüsü Osman Aydın, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Başkan Yardımcısı Orhan Kansız, Müftülük ve sağlık personelleri katıldı.

Miniklere sağlık dersi

Türkiye Haberleri

Fethiye’de "Cloudbreak" İsimli Mega Yat 65 Ton Yakıt Aldı
Sivas’ta STK’lar “Şiddete Hayır” demek için bir araya geldi
Vali Toraman’dan Yenice’li şehit ailesine ziyaret
Geri geri seyir halindeki tırlar görenleri şaşırttı
Dünyanın ‘en modern’ mobilya fuarı KUMSmall’da kapılarını açtı
Mersin Valisi Pehlivan: "Afetlere hazırlıklı olmak, bir memleket meselesidir"
Maltepe’de işgallere geçit verilmiyor
Başkan Dinç, Bakan Murat Kurum ile görüştü
Vali Çelik: "Niğde, muhtemel afetlerde diğer illerden daha güvenli
Meram’ın atölyeleri fabrika gibi çalışıyor