Miniklerden kardeş okullarına anlamlı destek

Ordu’nun Aybastı ilçesindeki öğrenciler kardeş okul olarak belirledikleri 5 köy okulundaki 15 öğrenci arkadaşlarına anlamlı destekte bulundu.Aybastı Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu öğrencileri öğretmenlerinin öncülüğünde yürüttükle...

Ordu’nun Aybastı ilçesindeki öğrenciler kardeş okul olarak belirledikleri 5 köy okulundaki 15 öğrenci arkadaşlarına anlamlı destekte bulundu.
Aybastı Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu öğrencileri öğretmenlerinin öncülüğünde yürüttükleri “Birlikte Başarıyoruz” projesiyle Bingöl’ün Genç ilçesinde bulunan 5 köy okulunda eğitim gören 15 öğrenciye kırtasiye, giyim ve ayakkabı desteğinde bulundu. Aybastı Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu’nda okuyan 78 öğrenci, öğretmenlerinin desteğiyle 5 köy okulunu kardeş okul olarak belirledi. Ailelerinin de destek verdiği yardım kampanyasında toplanan malzemeler Bingöl’ün Genç ilçesinde bulunan köy okullarına gönderildi.

“Kardeş köy okullarımıza destek olmak istedik”
Projenin yardımlaşma bilincine faydalı olacağını söyleyen Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu Müdürü Beytullah Evin, “Biz yardımlaşma ve dayanışmanın birlikte daha güçlü olduğunu göstermek istedik. Burada öğretmen arkadaşlarımızla beraber kardeş köy okullarımıza bir nebzede olsa katkıda bulunmaya çalıştık. 12 öğretmen arkadaşlarımız ve 78 öğrencilerimizle Bilgöl’ün Genç ilçesinde kardeş okullarımızın yanında olduk. Burada amacımız öğrencilerimize yardım ve dayanışma bilincini göstererek ve projemizin faydalı olacağını düşündük. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize, katkı sunan ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Eğitim Haberleri

Sivas’ta mesleki eğitim çalışmaları ele alındı
ALKÜ’den Antalya çıkarması
TOGG Kurumsal İletişim Danışmanı Kemal Kaptaner:
Özel çocukların velilerine özel salon
Yozgat’ta bin 500 kişiye “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu eğitim verildi
Şahinbey belediyesi’nin 8. Kitap Fuarı kapılarını açıyor
GAÜN’de yeni dönem için öğrencilere kapsamlı tanıtım ve bilgilendirme
ERÜ’de ’Stratejik Plan ve Süreç Analizi Çalıştayı’ düzenlendi
BÜSAM Şehir akademisi 2024 Güz Dönemi kayıtları sürüyor
MSKÜ Rektörü Kaçar, 2 yılını değerlendirdi