Minik serçe yavrusuna şefkatli eller uzandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü ekipleri bir serçe yavrusuna sahip çıktı ve onu yuvasına bıraktı.Özellikle bölgedeki yaban hayvanları başta olmak üzere kendilerine ulaşan hayvanlara ayrım yapma...

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü ekipleri bir serçe yavrusuna sahip çıktı ve onu yuvasına bıraktı.
Özellikle bölgedeki yaban hayvanları başta olmak üzere kendilerine ulaşan hayvanlara ayrım yapmada sahip çıkan ve onlara gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra doğal yaşam alanlarına kavuşturan Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü bu kez bir serçe yavrusuna el uzattı. Erzurum kent merkezinde yuvadan düşen serçe yavrusu veteriner hekim tarafından teslim alındı. Muayeneleri yapılan yavru serçede herhangi bir sağlık problemi olmadığının teşhisi veteriner hekimi tarafından yapıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Bakım beslemesi yapılıp düştüğü yuvanın tespit edilmesi ile yavru tekrardan yuvasına bırakıldı. Tüyleri kadar ömrü olması dileğiyle" denildi.

Yaşam Haberleri

Jandarma ekiplerinden kıyı kontrol denetimi
İç Anadolu’nun Karadeniz’e açılan kapısında renk cümbüşü
Şehir hayatından sıkıldı Çemişgezek’e yerleşip milyonlarca solucanla organik gübre üretmeye başladı
Tunca Nehri ’hurdalığa’ dönüştü
Çemişgezek’in her mevsime dirençli kış kavunu tezgahlardaki yerini aldı
Van Gölü’ne kaçak deşarj yapan Büyükşehir Belediyesi’ne ceza
Kahramanmaraş’ın güneyine yeni bağlantı yolu güzergahı
Gönüllü gençler ilkokul duvarlarını renklendirdi
Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor
Kuşadası Belediyesi kente yeni yollar kazandırmak için kesintisiz çalışıyor