‘Minderin Efeleri’ Avrupa üçüncüsü oldu

Sırbistan’ın Novi Sad kentinde heyecanla takip edilen U-17 Avrupa Güreş Şampiyonası sona erdi. U-17 Erkekler Güreş Milli Takımı, zorlu mücadeleler sonucunda Avrupa üçüncülüğü unvanını elde ederek büyük bir başarıya imza attı.Afyonkarah...

Sırbistan’ın Novi Sad kentinde heyecanla takip edilen U-17 Avrupa Güreş Şampiyonası sona erdi. U-17 Erkekler Güreş Milli Takımı, zorlu mücadeleler sonucunda Avrupa üçüncülüğü unvanını elde ederek büyük bir başarıya imza attı.
Afyonkarahisar TOHM (Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi) sporcularımızdan da bu şampiyonada başarılar geldi. Buğra Kavak (45 kg) Avrupa ikincisi, Fatih Aydın ise (71 kg) Avrupa üçüncüsü olarak kürsüye çıktı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Güreş branşında hem antrenör hem de sporcular olarak Türkiye’nin zirvesinde yer aldıklarını belirtti. Kasapoğlu, “U-17 Güreş Milli takımında sporcularımızın ve antrenörlerimizin görev alması bizleri gururlandırdı. Hem kadınlarda hem de erkeklerde güzel başarılar elde ettik. Emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Spor Haberleri

Türk terminatör madalyaya doymuyor
Erzurumspor FK, Pendikspor mesaisi başladı
Rektör Özkan şampiyonlarla buluştu
Ağrı’nın tek kadın futbol takımı, “kız çocukları” için yeşil sahada ter döktü
Dulkadiroğlu Belediyesi’nden amatör spora 425 bin lira destek
Yasin Yazıcı, Tavşanlı Akıncılarspor’da
Gediz’de okullarda spor tanıtımı ile gençler spora kazandırılıyor
İzmir Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine 22 milyon liralık can suyu
40 bine yakın çocuğa spor yapma imkanı
Maça bir gün kala lisansları çalınan futbolcular, sahaya çıkmayı başarsalar da maçı kazanamadılar