Mimar Vahap Erdem Kararlı 'Yeşilyurt Yeşil Kalacak'

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin mimarı olarak bilinen Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt için kolları sıvadı.

MALATYA GÜNCEL - Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin mimarı olarak bilinen Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt için kolları sıvadı.  

Ak Parti’de 21 Ekim’de başlayacak olan Aday adaylığı müracaatları öncesi, projelerini olgunlaştırmaya başlayan Erdem, Kamuoyunun önüne “Yeşilyurt Yeşil Kalacak” sloganından oluşan projeleriyle çıkmaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 16 yıldan beri Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin müdürlüğünü yapan, Malatya’nın yatırım almasında ve Organize sanayi bölgesi altyapısı çalışmalarında büyük emek harcayanlardan biri olarak bilinen Mimar Vahap Erdem, Yerel seçimlerde Yeşilyurt’tan aday olacağı sinyallerini güçlü şekilde vermeye devam ediyor.

Ak Parti’nin 21 Ekim 2013 tarihinden itibaren başlayacak aday adaylık müracaatları öncesi , Başta sivil toplum örgütleri ve siyasi çevreler olmak üzere geniş bir kesimin görüşüne başvuran  Erdem  projelerin ana temasını, İnsan ve Çevre üzerine oluşturuyor.

Projelerini aday adaylığa başvurduktan kısa bir süre sonra kamuoyu ile paylaşacağı beklenen Erdem’in seçim çalışmalarına “Yeşilyurt Yeşil Kalacak” ve “Malatya, 2023 vizyonunu Yeşilyurt ile yakalayacak” sloganları ile hazırlıklara başladığı öğrenildi.

“YEŞİLYURT VADİSİ MALATYA’YA YENİ BİR BOYUT KAZANDIRACAK”

Yeşilyurt Belediyesi’nin Malatya’yı geleceğe taşıyacak önemli bir misyon merkezi olacağını belirten Erdem, “Yeşilyurt’tan başlayıp Beylerderesi’ni takip ederek Şahnahan’a uzanan vadinin Malatya’ya kazandırılması noktasında ‘Yeşilyurt Vadisi’ adını taşıyan Yaşam ve Çevre Projesi üzerinde çalışıyoruz. Malatya’yı geleceğe taşıyacak birçok değeri var. Bu değerlerden biri de Yeşilyurt Vadisi’dir. Bununla alakalı çok özel çalışmalarımızı, süreç başladıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Bu proje Malatya’ya yeni bir boyut kazandıracaktır” ifadesini kullandı.

“HER KESİMİN FİKRİNİ ALIYORUM”

Halen 2 OSB Bölge Müdürlüğünü yürüten Vahap Erdem, kentin sivil toplum örgütleri, siyasi çevreler ve iş dünyası ile görüş alışverişinde bulunuyor. 21 Ekim’de başlayacak adaylık sürecine geniş bir kesimin desteği ve onayı ile  Ak Parti’den aday adaylığını açıklaması beklenen   Erdem ”Bu süreçte biz farklı kesimlerin görüşüne başvuruyoruz. Sonuçta üniversite tahsilimiz ve askerlik görevimiz dışında tüm yaşamımız Malatya’da geçti. Bu şehrin tüm kaygıları bizim kaygımız oldu. Bu sürece hazırlanırken, Bu kenti vizyonuna uygun imar etme adına tüm kesimin görüşlerini alıyorum. Bu görüşler doğrultusunda bu kentin her kesimine hitap edecek projelerimizi olgunlaştırıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2014 Haberleri