Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Malatya'da

Yılmaz: 'Daha iyi hizmet için daha iyi kadrolar, daha iyi adaylar var. Biz bunu 'AK belediyecilik' olarak Türkiye'nin dört bir tarafında gösterdik'

MALATYA  - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Daha iyi hizmet için daha iyi kadrolar, daha iyi adaylar var. Biz bunu 'AK belediyecilik' olarak Türkiye'nin dört bir tarafında gösterdik" dedi.

Partisinin yerel seçim çalışmaları için Hekimhan ilçesini ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Hekimhanlıların 15 yıldır mağdur olduğunu savundu.

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Daha iyi hizmet için daha iyi kadrolar, daha iyi adaylar var. Biz bunu 'AK belediyecilik' olarak Türkiye'nin dört bir tarafında gösterdik. İstanbul'u dünya başkenti yaptık. Malatya'ya bakın nüfusu arttı, gecekondu artmadı, elektrik kesintileri artmadı, sular kesilmedi, otomobil arttı, hava kirliliği artmadı. Bu, 'AK belediyecilikle' oldu. İşte Ahmet Çakır'la oldu. Kuş iki kanadıyla uçar. Biri Malatya belediye başkanı, diğeri Hekimhan belediye başkanı. Eğer bu iki kuşun kanadından biri kırık olursa kuş uçamaz" diye konuştu.

Vatandaşlardan, çevrelerindeki il ve ilçelere bakmalarını isteyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Zaman kaybına neden olur. Her şeyin kazası mümkün, vaktin kazası olmaz. Dolayısıyla vakit kaybedersek Hekimhan'a karşı olan sorumluluğumuzla evlatlarımıza karşı olan sorumluluğumuzu da yerine getirmemiş oluruz. Dolayısıyla aziz Hekimhanlı kardeşlerim, oy verirken adaylara bakacak, ne köylüm ne mahallelim ne aşiretim ne yakın akrabam diye bakmayacak. Ne diye bakacak? Hekimhan'ın hizmete ihtiyacı var ve kimle hizmet daha çabuk gelir, ona bakacaklar. Allah için son anketler gösteriyor ki Malatya'da büyükşehir başkanlığını Ahmet Çakır ile alıyoruz."

Bakan Yılmaz, temaslarının ardından Sivas'a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Yerel Seçim 2014 Haberleri