Milletvekili Öz, Ergenekon'un kökünü kazalım

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz , Yeşilyurt ilçesi ile Tandoğan Mahallesi'nde seçim çalışması yaptı.

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI FARUK ÖZ, YEŞİLYURT VE TANDOĞAN MAHALLESİ'NDE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI
- AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI FARUK ÖZ:
- "PARTİMİZİ TEK BAŞINA GÜÇLÜ ŞEKİLDE İKTİDARA TEKRAR GETİRİN PKK VE ERGENEKON'UN KÖKÜNÜ KAZALIM"

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi , İstanbul Büyükşehir Belediye Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Bayhan ve bazı İl genel meclis üyeleri ile birlikte Yeşilyurt İlçesine bağlı , Kuyulu , Görgü , Kuşdoğan , Çayırköyü , Gözene köyleri ve Beydağı beldesini ziyaret ederek demokratikleşme adına önemli mesajlar verdi.
AK Parti tekrar güçlü bir şekilde iktidara geldiğinde PKK ve Ergenekon terör örgütünün köklerinin kazılacağını belirten Milletvekili Ömer Faruk Öz konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Dini, dili ve ırkı ne olursa olsun herkes kardeştir. Etnik kimlikler alt kimlik, üst kimliğimiz ise hepimizin ortak değeri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliğini taşımaktır. Alevi Çalıştayı ile ilgili hükümetimizin verdiği çabayı başta alevi vatandaşlarımız olmak üzere herkesin takdirine bırakıyorum. Demokratikleşme
sürecini bizzat Sayın Başbakanımız takip etmektedir. Birçok toplantıya da Sayın Başbakanımız başkanlık etmesi ayrı bir önem kazanmıştır. Bu ülkede kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Olamaz da. Önümüzdeki öğretim yılında ders kitaplarına Alevilikle ilgili konularda konulacak. Bu da önemli bir değişim sürecidir."
AK Parti Milletvekili Öz ve beraberindekiler Yeşilyurt İlçesi Gözene Köyü gezisinde ise vatandaşın tapu kadastro ile ilgili sorunlarını dinledi. Genel Müdürlükle telefon görüşmesi yaparak sorunu çözümleyen Milletvekili Öz'e Gözene halkı memnuniyetlerini ifade edici sözler sarf ettiler.
Akşam Tandoğan mahallesinde toplantıya katılan TBMM İdare Amiri AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz , İl Başkanı Bülent Tüfenkçi , İstanbul Büyükşehir Bld. Kültür Aş. Genel Md. Nevzat Bayhan ve Parti teşkilat üyeleri mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandılar.
Tandoğan mahalle toplantısında konuşan Milletvekili Öz, "Çok önemli bir sürece geldik. Birileri ben iktidara gelirsem Asgari ücreti 825 Lira yapacağım diyor kim diyor MHP diyor. Bunlar MHP, ANAVATAN ve DSP iktidar ortaklarıydılar. Bu 3 partinin genel başkanları bu ülkenin ekonomisini düzeltecek bir bakan bulamadılar. Dışardan ithal bakan Kemal Derviş'i getirdiler. O ne yaptı bu milletin derdiyle dertlenmek için gelmedi yabancı ülkelerinin talimatlarını uygulamak için gelmişti. Sonra öyle bir hale
geldiler ki Devlet Bahçeli'nin içinde bulunduğu bu hükümet memurların, işçilerin maaşını veremez hale geldi. Her gün fabrikalar dükkanlar kapanıyordu. Bunlar yandaşlarıyla birlikte Türkiye'nin bankalarını hortumladılar vatandaşın paralarını hortumladılar" şeklinde ifadeler kullandı.
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri