Milletvekili öz, Doğanşehir ve Darende'de ziyaretlerde bulundu

AK Partili Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, 'AK Parti milletle, diğerleri Silivri'yle ittifak yaptı' iddiasında bulundu.

- MALATYA MİLLETVEKİLİ FARUK ÖZ:
- "AK PARTİ MİLLETLE, DİĞERLERİ İSE SİLİVRİ İLE İTTİFAK YAPTI"
- "3 PARTİYE OY VERECEKLER DİKKAT ETSİN. CHP ÇATISI ALTINDA VEKİL GÖNDERİRLERSE ÜZÜLÜRÜZ"

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili ve 24. dönem milletvekili adayı Ömer Faruk Öz, Doğanşehir ve Darende ilçelerine bağlı kasaba, köy ve mezralarda seçim çalışmalarını sürdürdü.
Doğanşehir İlçesi'ne bağlı Gövdeli Kasabası'nda halka hitaben konuşma yapan Öz, CHP, MHP ve BDP yönetimlerini eleştirdi.
Öz, MHP lideri Bahçeli'nin bol keseden vaatlerde bulunduğunu belirterek "Bizden önce 5 yıl için iktidara gelen MHP'li Bahçeli, görev süresini tamamlamadan 3,5 yıl içerisinde görevi bırakıp kaçtı" ifadesini kullanıp, daha sonra şunları belirtti: "Bizden önce MHP, DSP ve ANAP iktidardaydı. Sözüm ona millete hizmet için gelmişlerdi. Görev süreleri tamamlanmadan kaçtılar. Hatta 3 parti kendi içerisinde ekonomiden anlayan bakan bulamayınca dışarıdan Kemal Derviş'i ithal ettiler. Şimdi bol keseden millete boş vaatte bulunanlar neyin vaadinde bulunuyorlar anlamış değilim. Fakat, yüce milletimiz her şeyin farkında."
Milletvekili Ömer Faruk Öz Darende ilçesi gezisinde ise referandumdaki başarılı siyesi sonucun 12 haziranda yeniden yaşanacağını söyledi. "AK Partimiz ile diğerlerinin (CHP, MHP, ve BDP) farkı var. AK Parti milletle ittifak yaptı, MHP, CHP ve BDP Silivri'yle ittifak yaptı" iddiasında bulunan Öz, "Fark ortada. Örneğin; Ergenekon sanığı Mehmet Haberal CHP'nin Zonguldak adayı, Haberal'ın oğlu ise MHP'nin yönetiminde görevli. Bu nasıl ittifak anlamış ve çözmüş değilim" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ömer Faruk Öz konuşmasının sonunda, "HAS Parti, Saadet Partisi ve Büyük Birlik partililerle 12 eylül referandumunda 'Evet' oyu veren ülkücülere seslendi: "HAS Parti, Saadet ve Büyük Birlik Partili kardeşlerimizi seviyoruz.

Bu sevgimiz karşısında dikkatli olmalarını öneriyorum. Alacakları az oy nedeniyle Malatya'dan meclise CHP çatısı altında vekil gönderirlerse çok üzülürüm. Dikkatli olsunlar. Bu arada referandumda 'Evet' oyu veren ülkücü kardeşlerimizin de aynı hassasiyeti göstererek AK Parti'yi desteklemelerini bekliyorum" dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri