MHP'li Akçin Belediye Meclis Üyeliğinden İstifa etti

MALATYA - Malatya Belediye Meclis üyesi Übeyt Akçin, MHP'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

MALATYA'DA SEÇİME DOĞRU -BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AKÇİN, ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Akçin, MHP İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, halkın teveccühü ile seçildiği belediye meclisinde halkın haklarını arama ve doğruları söyleme noktasında yoğun çaba sarf ettiğini belirterek, yine halktan aldığı destekle MHP'den milletvekili aday adaylığı için belediye meclisinden istifa ettiğini kaydetti. 
Akçin, şunları söyledi: 
''Ülkenin varlığının tehlikeye girdiğini, şehit edilenlerin davul zurnayla karşılandığını, yoksulların açlıktan öldüğünü, tarihimizin rekor borçlanmasını, paralı sağlık sisteminin ve daha bir sürü olumsuzluğu görünce MHP'den aday oldum. Biz kavga etmek için değil, doğru, güvenilir ve seviyeli siyaset için geliyoruz.'' 
MHP İl Başkanı Arif Yılmaz da, Akçin'in gösterdiği hassasiyete teşekkür ederek, böyle hassas düşünenlerin MHP'de siyaset yapması gerektiğini savundu. 

AK PARTİ'DE İLK KADIN ADAY ADAYI, BAŞVURU DOSYASINI İL TEŞKİLATINA VERDİ

12 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili genel seçiminde milletvekili olmak isteyen aday adaylarının müracaatları devam ediyor.
AK Parti Malatya il teşkilatına bugün de milletvekili aday adaylığı başvuruları devam etti. AK Parti'den ilk kadın milletvekili aday adayı Diş Doktoru Selma Güner de, başvuru dosyasını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı'ya verdi. Güner'e AK Parti rozetini kadın kolları başkanı Emine Akkurt taktı.

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri