MHP'den Belediye Başkanlıklarına ziyaret

29 Mart seçimlerinde MHP'den belediye Başkanlığını kazanan Kuluncak ve Kozluca'yı ziyarete MHP il Başkanı ve il teşkilatı yanısıra kalabalık bir kitle katıldı.

MHP Kuluncak belediye Başkanı Ramazan Nacar seçim souucu ve merhum BBP genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu adına tüm Kuluncak Camilerinde Mevlit okutmasına mütakip görevine başladı.

MHP il Başkanı ve beraberindeki topluluk Belediye Başkanı Ramazan Nacar'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

MHP il başkanı Ömer Ekici tecrübeli bir Başkan olmasının Kuluncak adına bir avantaj olduğunu belirtirken seçim sonunda parti rozetinin çıkartılıp tüm Kuluncak halkının ortak başkanı olması ve hizmetlerin adil ve eşit yapılması dileğinde bulunarak teşkilat olarak tüm belediye Başkanlarımızın arkasındayız dedi.Meclis 'de temsil edilen tüm MHP'li Vekillerimizin sizin yanınızda olacağından kuşkunuz olmasın diyerek çalışmalarından başarılar diledi. MHP'den belediye Başkanı seçilen Ramazan Nacar MHP il başkanı ve beraberindeki topluluğa hitaben yaptığı konuşmasında MHP'nin kendisine gösterdiği güven ve destekten dolayı teşekkür etti. Kuluncak'a layık olduğu en iyi hizmeti yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın çıtayı daha yukarı çekerek ilçemize farklı bir hizmetle MHP'nin yerel yönetimlerde neleri yapacağını hep birlikte göstereceğiz dedi.

Ayvalı beldesini ziyaret eden MHP il Başkanı ve kalabalık topluluk partililerle sohbet etti.Seçilemeyen ve başarılı olan MHP Ayvalı belediye başkan adayını ve seçmenlere morel verdi.

Daha sonra Aşağı Ulupınar MHP belediye Başkan adayı ve seçmenlerini de ziyaret eden MHP teşkilatı kazanamayan Başkan adayı ve seçmenlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Seçimi kazanan Kozluca Beldesinide ziyaret eden MHP il Başkanı ve beraberindeki heyet seçimi kazanan MHP Kozluca belediye Başkanına ziyarette bulunarak seçimi kazanmasından dolayı tebrik etti ve başarılar diledi.MHP 'den aday olup seçimi kazanan Kozluca belediye Başkanı H.İbrahim Demirkaya'da MHP il Başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Kozluca'yı layık bir yönetimle en iyi yerlere taşıyacağız dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri