MHP seçim propaganda usulünü açıkladı

MALATYA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan yardımcısı Bülent Didinmez, MHP'nin seçimler de bel altında ve bel üstü yollara tenezzül etmeden propagandasını sürdüreceğini bildirdi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DİDİNMEZ:

-''MHP BU HESAPLAŞMA GÜNÜNDE VARDIR. BAŞKALARI GİBİ ORTAM DİNLEMESİ, ARABANIN İÇİ, DIŞI, YATAK ODASI, VİDEO KASET, YERALTI, YERÜSTÜ, BEL ALTI, BEL ÜSTÜ GİBİ YOLLARA DE TEVESSÜL ETMEDEN, ERDOĞAN'I GELDİĞİ YERE GÖNDERECEKTİR'' 
MALATYA - MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, ''MHP bu hesaplaşma gününde vardır. Başkaları gibi ortam dinlemesi, arabanın içi, dışı, yatak odası, video kaset, yeraltı, yerüstü, bel altı, bel üstü gibi yollara de tevessül etmeden, Erdoğan'ı geldiği yere gönderecektir'' dedi.
Didinmez, MHP Malatya İl Başkanlığının milletvekili aday adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının sonunun yaklaştığını ileri sürdü.
AK Parti'nin 8.5 yıllık iktidarı döneminde Başbakan'ın ve yakın mesai arkadaşlarının ''80 yılda yapılamayanı 8 yılda yaptık'' dediğini ifade eden Didinmez, 8 yılda milletin tamamının lehinde müspet birtakım gelişmeler, değişmeler, yenilikler olmadığını öne sürdü. Didinmez, hükümetin, milletin 80 yıllık birikimlerini 8 yılda heba ettiğini iddia etti.
AK Parti'nin hiçbir siyasi partiye nasip olmayacak bir çoğunlukla, milletin yüzde 34'ünün oyunu alarak iktidar olduğunu ifade eden Didinmez, AK Parti'nin, ''sanal rakamlar, pembe tablolar ve saman alevi gibi etrafını bir çırpıda ısıtan ama bilahare donduran bir anlayışla ülkeyi yönettiğini'' öne sürdü.
12 Haziran'da, ''milleti aldatan, milleti yanıltan, milletin kanını emen yanlış zihniyetin temsilcilerinden hesap sormanın gününün geldiğini'' söyleyen Didinmez, ''O gün, hukukun üstünlüğü çerçevesinde, meşruiyetle, millet iradesi ile sandıkta hesaplaşma günüdür. MHP bu hesaplaşma gününde vardır. Başkaları gibi ortam dinlemesi, arabanın içi, dışı, yatak odası, video kaset, yeraltı, yerüstü, bel altı, bel üstü gibi yollara de tevessül etmeden, Tayyip Erdoğan'ı geldiği yere gönderecektir. Türkiye bu iktidar döneminde büyük yara almıştır. Hasar ve tahribatın boyutu tahmin edilenden de ötedir. Aziz milletimiz varmış gibi, oluyormuş gibi, olacakmış gibi yalanlarla aldatılacak ve geleceği karartılacak bir millet olamaz'' diye konuştu.
Didinmez, milletin çıkarlarına öncelik verme yerine uluslararası sermayenin temsilcilerine, Türkiye Cumhuriyeti devletinin çıkarı yerine Yunanistan'ın, Ermenistan'ın, Amerika'nın ya da Almanya'ya öncelik veren bir zihniyetin Türk milletinin temsilcisi olamayacağını ifade etti.

resim-logo.20110330090146.png

Toplantı sonunda MHP Milletvekili Aday Adayları olan Ali Bilici, Ali Kalkan, Aydın Derin, Gancagül Çelebioğlu, Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Keleş, Mehmet Torun, Saime Palancıoğlu, Übeyt Akçin, Ömer Ekici, Adem Özbay, Yaşar Özer, Hasan Tunç ve İbrahim Kara'nın öz geçmişleri ve meslekleri okundu. Salonda bulananlar sahneye davet edilerek, katılımcıları selamladılar.

Yerel Seçim 2014 Haberleri