MHP Lideri Bahçeli: "Türk devlet felsefesine hangi açıdan bakarsa bakalım. Devlet millettir, millet de devlettir. Devlet milleti ve ülkesiyle bir ve bütündür. İkisini birbirinden ayırmak zaman zaman da çatıştırmak fahiş...

MHP Lideri Bahçeli: 'Türk devlet felsefesine hangi açıdan bakarsa bakalım. Devlet millettir, millet de devlettir. Devlet milleti ve ülkesiyle bir ve bütündür. İkisini birbirinden ayırmak zaman zaman da çatıştırmak fahiş bir yanlış olmanın y...

MHP Lideri Bahçeli: "Türk devlet felsefesine hangi açıdan bakarsa bakalım. Devlet millettir, millet de devlettir. Devlet milleti ve ülkesiyle bir ve bütündür. İkisini birbirinden ayırmak zaman zaman da çatıştırmak fahiş bir yanlış olmanın yanı sıra devlet umurunu ve onurunu hazmedemeyen demokrat yobazların handikap ve hüsranıdır."

Siyaset Haberleri

MHP Ayvalık’ta yola Hasan Ustalı’yla devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Allah’ın izniyle bu süreç, 1967 sınırları temelinde özgür bir Filistin Devleti’nin kurulmasıyla neticelenecektir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’den sonra şimdi de Lübnan’a uzanan İsrail’in soykırım politikası, insanlığın siyonizmin gerçek yüzüyle tanışmasına da vesile oldu”
Başkan Altay: “Üniversitelerimiz şehrin insan kaynağına büyük katkı sağlıyor”
Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde bayrak değişimi
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Iğdır’da
Başkan Günel, kadın belediye başkan yardımcısı sözünü tuttu
AK Parti Konya’da kongre süreci başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Filistinli ve Lübnanlı kardeşlerinin yanındadır. Zafer, inşallah Gazze ve Lübnan’da inananların olacaktır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli anneler çocuklarının kefenini değil, inşallah çeyizini hazırlayacak."