MHP Darende seçim bürosu törenle açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Malatya'nın Darende ilçesinde seçim bürosunu törenle açtı.

- MHP MALATYA 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. HASAN TUNÇ:
- "SİZLERDEN DUA VE OY BEKLİYORUZ"

Açılışa MHP İl Başkanı Arif Yıldız, İlçe Başkanı İbrahim Ateş, milletvekili adayları Hasan Tunç, Saime Palancıoğlu ve diğer adaylar, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldılar. İlçe Başkanı İbrahim Ateş, "Ağabeyimiz ülkemizin yetiştirdiği ender hukukçulardan olan Prof. Dr. Hasan Tunç hocamızın Malatyamızdan 1. sıra aday olması hemşehrileri olarak bizleri onurlandırmıştır. İşte bugün Darendemizin adayının seçim bürosunun açılışına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz" dedi.
MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ise, "Seçim büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz, bizler Malatya'da listemizi oluştururken liyakat sahibi, Malatyamızı temsil edebilecek, bakanlık yapabilecek kapasitede bir kişi listemizde olsun istedik ve sizden biri, sizin evladınız Hasan Tunç hocamızı 1. sıraya koyduk. Bildiğiniz üzere diğer partilerde yapılan temeyüllerde Malatyamız yok sayıldı, sizlerden 12 Haziran'da bunun cevabını vermenizi istiyoruz, onlara ders vermenizi temenni ediyoruz"ifadelerini kullandı.


Malatya 1. sıra Milletvekili Adayı Hasan Tunç da, "Hemşerilerimizle Malatyamızın sorunlarını çözmek, hemşerilerimize hizmet edebilmek için sürekli çalıştık, bundan sonrada önce Allah ın izni sonra da sizlerin dua ve destekleriyle sizleri temsil noktasında sizlerin vekaletini alabilme imkanını bize tanırsanız sizlere hizmet etmekten, hizmetkarınız olmaktan gurur duyacağım, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, İnşallah 12 Haziran da mührü üç hilal' in altına vurun bu kardeşinizide sizlere hizmet etmek için görevlendirin. Sizlerden dua ve oy bekliyoruz" dedi
Malatya 2. sıra adayı Saime Palancıoğlu da "Sizlerden 12 haziranda elinizi vicdanınızı koyarak Malatyamıza sahip çıkacak, hizmet edecek insanlarımızı meclise göndermenizi istiyoruz, bizler kendimizde bu bilgi birikimini, cesareti görüyoruz. İnşallah bizlere görev verirseniz Malatyamız'ın adını mecliste duyuracağız" dedi.
Açılıştan sonra Hasan Tunç kendi kasabası Aşağıulupınar kasabasında çok sayıdaki parililerine öğle yemeği ikram etti.
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri