MHP Adaylarının seçim gezileri sürüyor

Tunç, '2002'de bir tane organize sanayi var, 12 bin kişi çalışıyor. 2011'de 2,5 tane organize sanayi var 7 bin 500 kişi çalışıyor' iddiasında bulundu.

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ SEÇİM GEZİSİ
- MHP MALATYA MİLLETVEKİLİL ADAYI PROF.DR.HASAN TUNÇ:
- "İKTİDARIMIZDA SADECE KİTAPLAR DEĞİL, EĞİTİMİN BÜTÜN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK"

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. sıra adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, "2002'de bir tane organize sanayi var, 12 bin kişi çalışıyor. 2011'de 2,5 tane organize sanayi var 7 bin 500 kişi çalışıyor" iddiasında bulundu.Tunç, iktidara geldiklerinde sadece kitapları değil, eğitimin bütün giderlerini karşılayacaklarını söyledi.
MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Hasan Tunç, Übeyt Akçin ve Hakan Keleş Büyük Mustafa Paşa mahallesindeki düzenlenen seçim toplantısına katıldılar.
MHP Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, "Malatya'da ki yatırımları daralmaktan başka bir şey yapmadınız.

2002'de bir tane organize sanayi var, 12 bin kişi çalışıyor. 2011'de 2,5 tane organize sanayi var 7 bin 500 kişi çalışıyor. Malatya'da işsizlikle yoksullukla mücadele edilmiyor. Aksine buna katkı sağlayan bir anlayış sergileniyor. Oysa biz yılda 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Bunu kamu harcamalarında ortaya çıkan yolsuzlukları yüzde 10 azaltarak yapacağız.

Öncelikle
yoksul aileleri gösterecek ve her yoksul aileden bir kişinin iş sahibi olmasını sağlayacağız. İş sahibi olan bu insanların da böyle taşeron firma elinde harcanmalarını engelleyecek, insanlara insan gibi davranılmasını sağlayacağız. Açlık sınırı 805 lira ise asgari ücret en az 825 lira olmalıdır. Özellikle yoksul ailelerin çocuklarının anaokulundan yüksekokula kadar evlatlarının her türlü girdisi eğitim ihtiyaçları devlet tarafından karşılanmalı. Sadece okuyacağı ders kitabını ver gerisine karışma değil.
Onun her türlü ihtiyacı karşılanacak,emeklilerinde yaşam standardı yükseltilecek" dedi.
MHP Milletvekili Adayı Hakan Keleş ise, "12 Haziran seçimlerinde Türkiye kaderini belirleyecek, önümüzdeki 4 yılda söz sahibi olacağımız bir seçimi yaşayacağız. Bugüne kadar ülkenin içindeki durum siyasilerin dillendirdiği sizin ise birebir yaşadığınız sorunlardır" dedi.
MHP Milletvekili Adayı Übeyt Akçin de "Türkiye Cumhuriyeti bir seçime gidiyor takdir edersiniz ki bu kaos ortamında ülkenin bu haliyle seçimin ne kadar demokratik yapılacağı bir soru işaretidir. Doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesi karışmış durumda terörist cenazelerine şehit muamelesi yapılması zoruma gidiyor. Seçimin ulusal sorununun yanında yerel sorunları da büyük, adalet ve hukuk tanımayan AK Parti şartları eşit olmayan bir siyasi polemiğe girmiştir" ifadelerini kaydetti.
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri