Meteoroloji’den don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü, bölge geneli için oluşabilecek orta şiddette don hadiselerine karşı uyardı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü içinde Eskişehir’in de olduğu bölge genelinin parçalı ve az bulutlu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü, bölge geneli için oluşabilecek orta şiddette don hadiselerine karşı uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü içinde Eskişehir’in de olduğu bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde don olayı ile birlikte pus yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmin edildiğini aktardı. Hava sıcaklığı 4 ila 6 derece artması beklendiğini aktaran Meteoroloji, rüzgârın ise Doğu ve Güneydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği tahmin edildiğini aktardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü, güney kesimlerinde hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması yönünde uyardı.

Yaşam Haberleri

Erzincan için zirai don uyarısı
Meteorolojiden Bayburt için soğuk ve don uyarısı yapıldı
Karabük’te kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı
Palandöken geçidinde kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi
Elazığ’da Ay’ın bulutlar arasında geçişi hayranlık uyandırdı
Mevsimin ilk karı yağdı: Bin 725 rakımlı yayla kısmen beyaza büründü
Yaylada otlayan koyunlar kar altında kaldı
Muş’ta dolu yağışı etkili oldu
Ilgaz Dağı’na mevsimin ilk karı düştü
Bolu’dan kar manzaraları