Mesajlaşma uygulaması imo, ’Light’ özelliğini kullanıma sundu

Mesajlaşma uygulaması imo, görüntülü aramanın daha parlak ve aydın olması için ’Light’ özelliğini kullanma sunduğu duyurdu.Anlık mesajlaşma uygulaması imo, en son özelliği olan ’Light’ı kullanıma sundu. Bu eklenti, özellikle düşük ışı...

Mesajlaşma uygulaması imo, görüntülü aramanın daha parlak ve aydın olması için ’Light’ özelliğini kullanma sunduğu duyurdu.
Anlık mesajlaşma uygulaması imo, en son özelliği olan ’Light’ı kullanıma sundu. Bu eklenti, özellikle düşük ışık koşullarında görüntülü aramalar sırasında kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştiriyor.
Yapılan açıklamaya göre, ’Light’ özelliğinin işlevselliği basit. Telefon ekranının alanlarını parlak bir çerçeveye dönüştürerek loş ortamlarda video kalitesini yüzde 100’e kadar artırır. Bu özellik, kullanıcıların gelişmiş netlikle görüntülü görüşmelere katılmasına olanak tanıyarak, zayıf ışıklı ortamlarda bile yüzlerin net bir şekilde görülmesini mümkün kılar. Bu özellik aynı zamanda beklenmedik elektrik kesintileri sırasında da oldukça faydalı.
imo İşletme Yöneticisi Mehran Kabir şöyle konuştu: "imo’da kullanıcı ihtiyaçlarının karşılanması her zaman temel odak noktası olmuştur. Araştırmamız, platformumuzdaki görüntülü aramaların yüzde 35’inin düşük ışık koşullarında yapıldığını gösterdi. ’Light’ özelliği buna doğrudan bir yanıttır ve kullanıcı bağlantısını geliştirme konusundaki kararlılığımızın altını çizmektedir. Bu yenilik sadece teknolojiyle ilgili değil; kullanıcılarımızı güçlendirmek ve iletişim boşluklarını kapatmakla ilgilidir. Test aşamamızdan aldığımız olumlu geri bildirimler, özelliğin potansiyel etkisinin güçlü bir göstergesiydi."

Teknoloji Haberleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin haberlerine kolay erişim imkanı
İhlas Dijital Varlıklar TEKNOFEST’e damga vurdu, binlerce hediye TEKNOFEST gençliğine dağıtıldı
Köy okulu öğrencileri TEKNOFEST ile tanışmanın heyecanını yaşadı
Başkan Sandıkçı: "Geleceğin teknoloji liderlerinin, yeteneklerini keşfetmelerine vesile oluyoruz"
Başkan Pekyatırmacı TEKNOFEST’te Selçuklu’yu başarıyla temsil eden takımları tebrik etti
TEKNOFEST’te duygulandıran anlar
EÜ’nün ödül rüzgarı TEKNOFEST’te esmeye devam ediyor
Pilotaj öğrencileri TEKNOFEST’te çocuklara uçakları tanıttı
TEKNOFEST’te Polis Özel Harekat ekiplerinin gösterisi nefes kesti
Meclisten, TEKNOFEST çıkarması