Mersin’de yağışlı hava etkili olmaya başladı, Akdeniz’de hortum çıktı

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava Mersin’de etkili olurken Akdeniz’de hortum çıktı, kıyıya dalgalar da vurmaya başladı.Meteoroloji Doğu Akdeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü yağışların, bugünden itibaren Adana ve Mersin’in d...

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava Mersin’de etkili olurken Akdeniz’de hortum çıktı, kıyıya dalgalar da vurmaya başladı.
Meteoroloji Doğu Akdeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü yağışların, bugünden itibaren Adana ve Mersin’in doğu çevrelerinde kuvvetli olacağını bildirdi. Uyarının ardından bugün öğle saatlerinden itibaren Mersin’de sağanak yağış etkili olmaya başladı. Zaman zaman şiddetini arttıran yağışlar nedeniyle şuana kadar olumsuz bir durum yaşanmadığı belirtildi. Yağışların bugün ve yarın devam etmesinin beklendiği belirtilirken, sel ve su taşkınlarına karşı tedbirli olunması istendi.
Öte yandan, Mersin’in Silifke ilçe Susanoğlu bölgesinde Akdeniz’de hortum çıktı. Hortum cep telefonu ile görüntülendi. Akdeniz’de Mersin kıyılarında ise 2 metreye kadar dalgalar kıyıya vurmaya başladı.

Yaşam Haberleri

"Orman Benim” diyerek kolları sıvadılar
Dereiçi Kanyonu ekoturizme kazandırılacak
Görele’de heyelan grup köy yolunu ulaşıma kapattı
Ağrı’da yaylaya çıkan koyunlar kar altında kaldı
Dağ keçileri ve yavruları görüntülendi
Bitlis’e mevsimin ilk karı yağdı
Giresun’un Çamoluk ilçesinde sökülen yarım asırlık ceviz ağaçları tepkiye neden oldu
Ergan Dağı Kayak Merkezi yeni sezonda 1 milyon turist hedefliyor!
Sakaltutan Geçidinde tipi ve buzlanma etkili oldu
Nemrut Krater Gölü’nde Atlas kuyruklu yıldızı görüntülendi