Mersin’de sokak hayvanları sahiplendiriliyor

Mersin’de ’4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde, her bir canlıya sevgi dolu bir yuva sunmak için Büyükşehir Belediyesi ve Sayapark AVM işbirliği ile sokak hayvanları sahiplendirilecek.Etkinlik, 5 Ekim tarihinde 13.00- 17.00 saatleri...

Mersin’de ’4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde, her bir canlıya sevgi dolu bir yuva sunmak için Büyükşehir Belediyesi ve Sayapark AVM işbirliği ile sokak hayvanları sahiplendirilecek.
Etkinlik, 5 Ekim tarihinde 13.00- 17.00 saatleri arasında Sayapark AVM’de gerçekleşecek. Katılımcılar, çeşitli sokak hayvanları ile tanışma fırsatı bulacak ve onları sahiplendirebilecek. Etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Sayapark AVM yetkilileri, “Hayvanlar da sevgiye ve bir aileye ihtiyaç duyuyor. Onları sahiplenmek, onların yaşamlarını değiştirebilir” diyerek etkinliğin önemine dikkat çekti.
Öte yandan, her yıl sokak hayvanlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan ’Dünya Sokak Hayvanları Günü’, hayvanların korunması ve sahiplendirilmesi adına önemli bir fırsat sunuyor. Mersin’deki sokak hayvanları için kalıcı ve sevgi dolu yuvalar bulmak, toplumun desteğiyle mümkün olacak.

Türkiye Haberleri

Başkan Alemdar: “Pamukova’nın yeni meydanı için hazırlık yapıyoruz”
42 öğrenci ZEYGEM desteğiyle hayalindeki bölüme yerleşti
Şampiyon atlar Alaçatı’da yetişiyor
Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapılan gıda ürürünlerini açıkladı
Sason’da yeni hükümet konağı hizmet vermeye başladı
Hisarcık Mahallesi’nde okul yolu yenilendi
MSKÜ’de yeni öğrenciler için "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği düzenlendi
Ankara’da Bolu Tanıtım Günleri düzenlendi
Başkan Özdoğan sahadaki çalışmaları yerinde inceledi
SEDA öğrencileri İstanbul’un Liselerini geziyor