Mersin’de itfaiyenin zamanında müdahalesi faciayı önledi

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) yüklü olan, dolu vaziyetteki tankerin lastik bölümünde çıkan yangına kısa sürede müdahale eden Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, olası bir facianın önüne geçti....

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) yüklü olan, dolu vaziyetteki tankerin lastik bölümünde çıkan yangına kısa sürede müdahale eden Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, olası bir facianın önüne geçti.
Alınan bilgiye göre, özel bir firmaya ait olan ve Adana istikametine doğru ilerleyen V.E. idaresindeki 31 ATM 298 kupa plakalı ve tankerinde sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) yükü bulunan tır, seyir halinde iken iddiaya göre lastiğinin patlaması nedeniyle alt kısımdan yanmaya başladı. Durumu fark eden sürücü aracı güvenlik şeridinde durdurdu. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü. Otoyol, güvenlik nedeniyle Tarsus-Adana istikametine geçici olarak trafiğe tamamen kapatıldı.
Tankerde bulunan LNG yükünün başka bir araca aktarılması için çalışma başlatıldı. Yaralananın olmadığı olayda maddi hasar oluştu.

Asayiş Haberleri

Ehliyetsiz sürücünün 16 yaşındaki kıza çarparak ağır yaraladığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Başakşehir’de kırmızı ışık ihlali yapan taksi otomobille çarpıştı: 10 yaralı
Marmaris’te şehrin göbeğindeki palalı kavga cep telefonu kameralarına yansıdı
Otoyolda tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü: 4 yaralı
Kırıkkale’de tekstil fabrikası yandı
İsrail yerinden edilmiş sivillerin sığındığı okula saldırdı: 13 ölü
Balıkesir’de damat dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı
ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi
Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı
ABD’de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump’a yönelik 3’üncü bir suikast girişiminin engellendiğini açıkladı.