Mersin’de 19 Mayıs etkinlikleri sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla düzenlediği etkinlikler sürüyor.Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı organizasyonunda Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleştirilen...

Mersin Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla düzenlediği etkinlikler sürüyor.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı organizasyonunda Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleştirilen programda, Büyükşehir Belediyesi DJ performansı, zumba ve mini gösterileri, workshoplar, dans şovları ile birbirinden zengin içerikleri gençlerle buluşturuyor.
Devam eden Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde DJ Emircan Saltabaş performans sergiledi. Farklı tarzı ve eğlenceli repertuarı ile gençleri coşturan performansın ardından DS Dans Grubu sahne aldı. Sevilen dans türlerinden biri olan zumba ile gençlerin neşesi artarken, Angora Dans Grubunun sergilediği sahne şovu herkesten alkış topladı. Coperia şovu sergileyen grup mini bir gösteri sunarken, akrobasi şovunu müzikal bir biçimde sergileyen Karizma Show, gösterileriyle izleyenlere görsel şölen yaşattı.

Kültür Haberleri

"Balinanın Bilgisi" filminin prömiyeri Antalya’da yapıldı
’Acı Kahve’nin dünya prömiyeri yapıldı
Hereke halı mirası bu merkezde gelecek nesillere aktarılacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yeni döneme hazır
Ayvacık’ta darbukacı ve davulcu iki kadın, düğünlerin vazgeçilmezi oluyor
Arabanlı öğrencilere gezi programı düzenlendi
Beyazperde ve ekranların efsanevi oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan kırk yıllık samimi gözlemler
10 Ekim Dünya Saatçilik Günü olarak kabul edildi
Akbank’ın tarihi ve gelecek vizyonu, Refik Anadol’un eserinde buluştu
Kafa Sahne yeni sezonu ‘Nevbahar’ ile açtı