Merkezefendi Halk Et hizmet vermeye başladı

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünleri sunan Merkezefendi Halk Et Mağazası’nı hizmete açtı. Başkan Doğan, “Yerel üreticilerimizden aldığımız et ürünlerini hemşehrilerimizle buluşturmanın mutlulu...

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünleri sunan Merkezefendi Halk Et Mağazası’nı hizmete açtı. Başkan Doğan, “Yerel üreticilerimizden aldığımız et ürünlerini hemşehrilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Denizlili vatandaşlara hizmet veren ‘Merkezefendi Halk Et’ yerli üreticilerden temin edilen sağlıklı ve hijyenik et ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Denizli’de bir ilk olan ve Merkezefendi Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu hizmet ile vatandaşların kaliteli ete uygun fiyatlarla ulaşması sağlanıyor.
Hizmet vermeye başlayan Merkezefendi Halk Et Mağazası’nı ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, alışveriş yapan vatandaşlarla yakından ilgilendi.

“Tüm hemşehrilerimizi şubemize bekliyoruz”
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Doğan, “Merkezefendi Halk Et Mağazamızın ilk şubesini hizmete aldık. Hemşehrilerimiz, bu mağazamızda kaliteli ve uygun fiyatlı ete kolayca ulaşacak. Yerel üreticilerimizden aldığımız uygun, kaliteli ve ekonomik et ürünlerini hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde doğal kooperatif ürünlerinin de yer aldığı mağazamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

Merkezefendi Halk Et’te fiyat listesi
‘Merkezefendi Halk Et’te pirzolanın kilosu 650 lira, kaburganın kilosu 500 liraya, külbastının kilosu 600 liraya, kuşbaşının kilosu 480 liraya, dana kıymanın kilosu 350 liraya, dana kuşbaşının kilosu 450 liraya, antrikot-bonfilenin kilosu 700 liraya, ızgara köftenin kilosu 350 liraya ve haşlama kemiğin kilosu ise 350 liraya satılacak.

Ekonomi Haberleri

Manisa’nın trafiğine nefes aldıracak yolda çalışmalar sürüyor
Lojistik ve gümrük alanlarındaki en son trendler bu programda ele alınacak
Geçen yılın rakamına 9 ayda ulaşıldı
Bakan Şimşek: “Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız”
Bakan Şimşek: “Bir kuyumcunun beyan ettiği aylık ortalama vergi matrahı 16 bin TL. Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız. Kazancını doğru beyan etmeyen mükelleflere yönelik denetimlerimizi genişletiyoruz.”
Bakan Yardımcısı İnan: "Yeşil doğan TUİOSB, Çukurova bölgesini gelecek yüzyıla taşıyacak bir projedir"
Bakan Ömer Bolat: ’’Dünyada tekstilde 4’üncü sıradayız, konfeksiyonda ise 6’ncı sıradayız’’
GTO B2B Networkıng’e rekor katılım
Polis Eşleri Derneği Edirne Şubesi’nden hayır panayırı
Rönesans Holding’den 350 milyon dolarlık sürdürülebilir finansman