Mercedes-Benz Türk Lirası olarak satışta

Mercedes-Benz Türk, otomobil satış politikasında önemli bir değişliklik yaparak araçlarını Türk Lirası olarak açıklanan fiyatlarla satışa sundu.

Mercedes-Benz Türk, 1 Nisan 2012 tarihinden itibaren otomobil satış politikasında önemli bir değişliklik yaparak araçlarını Türk Lirası olarak açıklanan fiyatlarla satışa sundu. Bugüne kadar Türkiye’deki satışlarında ana şirket Daimler AG' nin Avro fiyat listelerini esas alan şirket, bundan sonra araçlarını Almanya’daki merkezden Türk Lirası fiyatlı faturayla alacak ve yurtiçi pazarda da bu fiyatları kullanacak.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, yeni uygulamayı “Türkiye ekonomisi ve buna bağlı olarak Türk Lirası giderek güçleniyor. Yeni TL simgesi ile sembolleşen bu gelişme, bundan böyle Mercedes-Benz otomobil fiyat listelerimize de yansıyacak” sözleriyle açıkladı.

Mercedes-Benz Türk Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bekdikhan “A, B ve C-Serisi modellerimizin hedef kitlesi öncelikli olarak TL kazanan kesim. Bu nedenle ürünlerimizin TL fiyatlı uygulamalara çok daha yakın olduğunu düşündüğümüz bu müşteri gruplarımız için daha da cazip hale geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Hibe - Proje - Burs Haberleri