Menemen FK kazanmaya devam ediyor

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 4. haftada Nazilli Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek bu sezon üst üste 4. galibiyetini elde etti.TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, 4. haftada Nazilli Belediyespor’la karşı karşıya geldi...

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 4. haftada Nazilli Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek bu sezon üst üste 4. galibiyetini elde etti.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, 4. haftada Nazilli Belediyespor’la karşı karşıya geldi. İzmir ekibi, rakibini bulduğu 4 golle mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertliler ligde yoluna kayıpsız devam ederken üst üste 4. galibiyetini de elde etti. Karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, "Nazilli deplasmanından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Üst üste 4. galibiyetimizi aldık. Bundan sonraki maçlarda da ayaklarımız yere daha sağlam basarak devam etmeliyiz. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Cardiff City’de Erol Bulut dönemi sona erdi
Doğaseverler, Rota Myrleia’da buluştu
Emirhan Bulut’tan çifte şampiyonluk
Konyaspor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı
Şahinbey Amputeden kora kor mücadele
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 2’de 2 yaptı
Samsunspor taraftarları Narin’in mezarını ziyaret etti
2024 Avrupa Spor Şehrinde 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu coşkusu
Kemer Belediye U16 Takımı’ndan farklı galibiyet
Pistte nefes kesecek heyecan başlıyor