Megan Fox, Jolie'nin izinde

Geçen senelerde dünyanın en seksi yıldızı olarak bilinen Angelina Jolie, bu unvanını Megan Fox'a kaptırmış.

Bu sene Megan Fox, FHM tarafından dünyanın en seksi yıldızı seçilirken, Angelina Jolie 6. çocuğuna sahip olmakla meşguldü.

Görünüşleri ve dövmeleriyle birbirlerine çok benzeyen Megan Fox ve Angelina Jolie arasındaki benzerlik geçenlerde yine ortaya çıktı. 2007 senesinin Temmuz ayında Esquire dergisinin kapak yıldızı olan Angelina Jolie, seksi bir pozla okuyucuların karşısına çıkmıştı. Aynı şekilde FHM dergisi için 2008 senesinin Temmuz sayısında kapak yıldızı olan Megan Fox, benzer pozuyla dikkatleri üzerinde toplamıştı. Böylece bu bir tesadüf mü yoksa Megan Fox, gerçekten Angelina Jolie'nin izinden mi gidiyor gibi sorular, bu tartışmanın başlangıcını oluşturdu.


İki güzel yıldız arasındaki benzerlikler bakalım ilerleyen günlerde nasıl şekillenmeye devam edecek, hep beraber göreceğiz. Ayrıca Transformers filmiyle şöhreti yakalayan Megan Fox, cüretkar rolleriyle sinema severleri etkilemeye devam ediyor. En son oynadığı Jennifer's Body adlı filmdeki çıplak sahneleriyle adından söz ettiren güzel yıldız, Transformers 2 adlı filmde rol almaya devam edecek.

 

Sinema Haberleri

‘Testere’ Ödüle Doymuyor